Ads Top

Αποκάλυψη από άσο του ΠΑΟΚ: «Έχω πρόταση από το εξωτερικό» - Η… σπόντα του για την ΑΕΚ!



Το μέλλον του Δημήτρη Χατζηισαΐα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Με δηλώσεις του στην εκπομπή «Full Επίθεση» στον Libero 107.4 FM ο  Έλληνας στόπερ αποκάλυψε ότι έχει πρόταση από το εξωτερικό, ωστόσο προτίθεται να περιμένει τον ΠΑΟΚ, που αποτελεί προτεραιότητά του.


Παράλληλα, ο διεθνής άσος κλήθηκε να σχολιάσει τη φετινή αντιπαλότητα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και έκανε λόγο για προκλήσεις των παικτών της Ένωσης.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το μέλλον του:
«Θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο ακόμη. Δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση ακόμη από την ομάδα, ανήκω στον ΠΑΟΚ. Μετά από αυτή τη χρονιά πιστεύω ότι θα γίνει κάτι καλό. Εγώ θέλω να κάνω προετοιμασία και να κερδίσω μία θέση στην ομάδα για τη νέα περίοδο».

Για τη σεζόν που τελείωσε:
«Φέτος ήταν μία πολύ καλή χρονιά και για μένα και για την ομάδα και για την ψυχολογία μου γενικά γιατί η προηγούμενη χρονιά δεν ήταν καλή με όλα αυτά που είχα περάσει. Μέσα από τη σκληρή δουλειά κατάφερα να κάνω τη χρονιά που έκανα φέτος. Δεν σταματάω εδώ, συνεχίζω. Ποτέ δεν σταματάει ένας ποδοσφαιριστής».

Για την πολύ καλή χρονιά των Ουάρντα και Γιαννούλη στον Ατρόμητο:
«Δεν είναι τυχαίο. Όλοι οι δανεικοί κάναμε μία πολύ καλή χρονιά. Και τα τρία παιδιά που ήμασταν δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και οι υπόλοιποι του Ατρομήτου έκαναν φοβερή χρονιά. Είχαμε εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και αυτό εξαρτάται και από τον προπονητή και από την ομάδα γενικότερα. Είχαμε και καλή ψυχολογία. Και πιστεύω ότι όλοι θα κερδίσουμε κάτι από τη φετινή χρονιά, θα μας βγει σε καλό».

Για το αν ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ:
«Όπως έχω ξαναπεί αυτές οι δύο ομάδες ήταν οι καλύτερες. Και ο Ατρόμητος μέσα στις καλύτερες. Πίστευα ότι θα κριθεί το Κύπελλο στο ποιος το θέλει περισσότερο, επειδή δεν είχαν μεγάλη διαφορά. Ξεχώρισαν αυτές οι δύο ομάδες που τερμάτισαν και στις δύο πρώτες θέσεις».

Για το ότι στον ΠΑΟΚ έμειναν με την πίκρα για τον τρόπο που χάθηκε το πρωτάθλημα:
«Αυτά δεν πρέπει να γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατά τη γνώμη μου. Έπρεπε να παιχτεί μπάλα και τίποτα άλλο. Ούτε δικαστήρια ούτε τίποτα. Εντάξει, δεν είναι και δουλειά μου να ασχολούμαι εγώ με αυτά, αλλά να παίζω ποδόσφαιρο. Έπρεπε να παιχτεί ποδόσφαιρο κανονικά, χωρίς να γίνουν όλα αυτά και ο καλύτερος στο γήπεδο ας έπαιρνε το πρωτάθλημα».

Για το πώς είδε την άμυνα του ΠΑΟΚ ως κεντρικός αμυντικός:
«Παρακολουθούσα όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Και οι παίκτες που έπαιζαν και ο προπονητής έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό. Ήταν πολύ δεμένη η ομάδα και πήγε καλά. Δεν μου δημιουργεί άγχος το ότι πήγε πολύ καλά στον αμυντικό τομέα. Εγώ έχω αποδείξει τι αξίζω και αντίθετα μου δίνει κίνητρο χωρίς να φοβάμαι. Χαίρομαι για αυτό. Έχω περάσει πολλά δύσκολα πράγματα στη ζωή μου, όπως και με τον θάνατο του πατέρα μου που με έριξε πάρα πολύ. Ποτέ δεν το βάζω κάτω. Πάντα συνεχίζω, δείχνω πόσο δυνατός είμαι και αυτό έδειξα και φέτος και δεν θα σταματήσω».

Για το αν χάρηκε το Κύπελλο του ΠΑΟΚ:
«Ήμουν στο γήπεδο και χάρηκα πάρα πολύ γιατί το άξιζε ο ΠΑΟΚ. Έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν μπόρεσα να είμαι στη Θεσσαλονίκη ώστε να πανηγυρίσω γιατί ήμουν στην Αθήνα λόγω Εθνικής. Το χάρηκα πολύ όμως και ελπίζω κάθε χρόνο να γίνεται το ίδιο».

Για το αν ο τρόπος που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο ήταν απόδειξη ανωτερότητας:
«Ναι, ήταν και κακώς δεν πήρε και το πρωτάθλημα, όπως φάνηκε. Αυτό μάλλον ήταν και το κίνητρο για να δείξει στον κόσμο ότι τον έκλεψαν. Εδειξε ότι ήταν καλύτερος. Όσον αφορά τις προκλήσεις κάποιων παικτών της ΑΕΚ, δεν ήταν σωστές. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί πρέπει να κάνουν τα πάντα οι παίκτες. Όχι να μιλάνε και να λένε στον καθένα πράγματα που δεν γνωρίζουν απλά για τα μάτια του κόσμου και να δείξουν κάτι».

Για τις σχέσεις του με τους παίκτες του ΠΑΟΚ:
«Μιλάω με τα παιδιά. Όλοι τη χρονιά μιλούσα και με τους Έλληνες και με τους ξένους. Και τώρα στην Εθνική μιλήσαμε με αυτούς που ήταν. Χαίρομαι πολύ που δεν έχουν χαλάσει οι σχέσεις μας».

Για το κεφάλαιο Εθνική:
«Ηταν πολύ δύσκολο όταν πέρσι έφυγα από τον ΠΑΟΚ. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που με δουλειά έφτασα στην Εθνική. Είναι όνειρο ζωής για μένα και θέλω να συνεχιστεί».

Για το αν αυτή η χρονιά αποτελεί ορόσημο στην καριέρα του:
«Με βοήθησε πολύ και είναι καθοριστική. Πιστεύω ότι αυτή η χρονιά θα καθορίσει και το μέλλον μου. Θα βγει κάτι καλό και τίποτα αρνητικό. Είτε θα είμαι στον ΠΑΟΚ είτε στο εξωτερικό, μόνο κερδισμένος θα είμαι».

Για το αν έχει δεχτεί κάποια κρούση από το εξωτερικό:
«Ναι έχω. Περιμένω τι θα μου πουν από τον ΠΑΟΚ. Εάν θα συνεχίσω, γιατί έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο. Εάν θα ανανεώσω, εάν θα με πουλήσουν, είναι πολλά. Δεν έχω ενημέρωση ακόμη, είμαι σε αναμονή. Θα έρθω Θεσσαλονίκη και θα δούμε».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.