Ads Top

Καυτό παρασκήνιο - Τον ήθελε ο Λουτσέσκου, τον αρπάζουν από τα χέρια του ΑΕΚ ή Ολυμπιακός



Ένα από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα της Superleague είναι αυτό του Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός πραγματοποίησε απίστευτη σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναμενόμενα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων του ελληνικού πρωταθλήματος.


Εδώ και καιρό υπάρχει κουβέντα για τον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν θετικός στην απόκτηση του παίκτη, όμως η περίπτωσή του δεν φαίνεται να προχωρά αυτή την στιγμή, κάτι που μπορεί να αλλάξει, ύστερα από το "μπάσιμο" στην υπόθεση από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αν και στον Δικέφαλο φαίνεται ότι θα πάνε για... μεγαλύτερα ψάρια.

Οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Κόντε και μάλιστα ο "Κόκκινος Πρωταθλητής" φιλοξενεί σχετικό "χτύπημα" στο σημερινό του πρωτοσέλιδο και βέβαια το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει από χθες για την ενδεχόμενη "σφήνα" των Πειραιωτών για τον 29χρονο στράικερ.

Όπως καταλαβαίνετε, υπό αυτό το πρίσμα και με την ΑΕΚ, όπως έχουμε αναφέρει από προχθές, και τον Ολυμπιακό γερά στο κόλπο για τον Κόντε, μοιάζει πολύ πιθανό να επιστρέψει για την περίπτωσή του και ο ΠΑΟΚ, καθώς σε αυτή την περίπτωση τίθεται και επικοινωνιακό ζήτημα. Και φυσικά, η καλή γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου...

Τι συμβαίνει με Πασχαλάκη, Πρίγιοβιτς;

Όσο για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνει στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Σερβίας, την ώρα που στον ΠΑΟΚ είναι φανερά ενοχλημένοι από την μη κλήση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στην Εθνική, αν και υπάρχει φημολογία ότι ο παίκτης γνώριζε επ' αυτού.

Στον Δικέφαλο του Βορρά θεωρούν ότι ο Πασχαλάκης αδικείται, καθώς "έγραψε" τρομερή σεζόν και η αντίδρασή τους για την απόφαση του Μίχαελ Σκίμπε είναι λογική.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.