Ads Top

Έξαλλοι στην Θύρα 4: «Θα κατέβουμε να σηκώσουμε την κούπα απέναντι στους χάρτινους»!



Πολύ εκνευρισμένοι από τις τιμές των λεωφορείων που θα ταξιδέψουν προς Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ είναι στον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας αποφασισμένοι να σηκώσουν το τρόπαιο μέσα στην έδρα της Ένωσης.


"Την Παρασκευή 4/5 μαζί με άλλους συνδέσμους του Π.Α.Ο.Κ ασκήσαμε τη δεδομένη πίεση σε πράκτορες και ταξιδιωτικά γραφεία για μείωση των παράλογων τιμών των λεωφορείων ενόψει της εκδρομής στον τελικό του ΟΑΚΑ. Δεν θα ανεχτούμε δια ροπάλου αισχροκέρδεια σε βάρος του λαού του Π.Α.Ο.Κ εν καιρώ οικονομικής κρίσης με 52 μνημόνια και 400 ευρώ βασικό μισθό. Η εκδρομή στο σύνδεσμο πλέον κυμαίνεται στα 75 ευρώ με το εισιτήριο του αγώνα. Όσοι πλήρωσαν περισσότερα στις έως τώρα εγγραφές θα τους επιστραφούν τα χρήματα. Ο κόσμος είναι τρελαμένος και θέλει να κατέβει να σηκώσει την κούπα απέναντι στους χάρτινους προκειμένου να δείξει ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια και τα εφετεία. Μόνο μας μέλημα είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και τίποτα άλλο.

Εγγραφές αποκλειστικά σήμερα Δευτέρα 7/5 και αύριο Τρίτη από τις 8 και μετά.

Υ.Γ: Το νταμπλ φέτος θα πανηγυριστεί όπως του αξίζει και εκεί που πρέπει. Στην έδρα σας", αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Θύρα 4.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.