Ads Top

Αυτός είναι το μεγάλο «μπαμ» του Μαρινάκη - Δίνει 3 εκατ. για αντι-Καρίμ - Φέρνει «σκύλο» ο Μαρτίνς



Στον Ολυμπιακό ψάχνουν για ένα καλό φορ και τα ονόματα που ήδη έχουν γραφτεί στον Τύπο είναι πολλά. Στην ουσία οι Πειραιώτες αναζητούν τον αντικαταστάτη του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος αναμένεται να φέρει πρόταση μετά το Μουντιάλ. Και γι' αυτό δεν αναμένεται να γίνει άμεσα κίνηση για την απόκτηση του βασικού επιθετικού, παρά τα όσα γράφονται τελευταία.


Το πιο πιθανό, δηλαδή, είναι να προχωρήσει το θέμα του φορ όταν πωληθεί ο Ιρανός άσος (πιστεύουν στο λιμάνι ότι θα βοηθήσουν οι εμφανίσεις του στα γήπεδα της Ρωσίας) και ενδεχομένως κατά τον Αύγουστο, όταν θα έχουν πέσει οι τιμές και προφανώς όχι τώρα που απαιτήσεις στην αγορά είναι τεράστιες.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η απόκτηση του επιθετικού να είναι η μοναδική κανονική μεταγραφή για τη νέα σεζόν, αν εξαιρέσουμε την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο που θεωρείται ξεχωριστή. Δεν προβλέπεται, δηλαδή, άλλη αγορά, ειδικά στα επίπεδα που θα φτάσουν οι Πειραιώτες για τον 11δάτο φορ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, oι Ερυθρόλευκοι θα διαθέσουν μέχρι 2 εκατ. ευρώ για τη συγκεκριμένη κίνηση και θα προσφέρουν έως 1 εκατ. ευρώ συμβόλαιο στον «εκλεκτό» για τη γραμμή κρούσης.

Όπως σας γράφαμε και χθες, το πιο πιθανό είναι η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι να γίνει από την αγορά της Αγγλίας, όπου οι Πειραιώτες διαθέτον εξαιρετικές διασυνδέσεις με τα κορυφαία γραφεία μάνατζερ.

Μολέντο και Πεντρόσα

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, για τον Ροντρίγκο Μολέντο δεν αναμένονται άμεσες εξελίξεις. Στον Ολυμπιακό το παλεύουν, αλλά προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει κάτι σημαντικά. Το πιο πιθανό είναι να «τρέξει» το θέμα αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, όταν οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές.

Σχετικά με τη μεταγραφή του χαφ και την περίπτωση του Άλφα Σεμέδο που ήρθε τελευταία στο προσκήνιο, πρόκειται για μία από τις αποκαλύψεις του φετινού πορτογαλικού πρωταθλήματος, καθώς ο 21χρονος αμυντικός μέσος (1,90 μ.) συνέβαλλε τα μέγιστα για την παραμονή της Μορεϊνένσε στη μεγάλη κατηγορία.

Είναι ένας παίκτης που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον κορυφαίο στόχο Αντρέ Πεντρόσα, οπότε θα αποκτηθεί ένας από τους δύο, για τον ρόλο που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς, δηλαδή του έξτρα χαφ που θα δίνει βοήθειες και στα στόπερ. Όσον αφορά, μάλιστα, τον δεύτερο, η υπόθεσή του έχει μείνει στάσιμη, καθώς ο μάνατζέρ του έχει κάποιες σοβαρές δικαστικές περιπέτειες στην Πορτογαλία, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να μην έχουν προχωρήσει στο τελικό τους στάδιο.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγραφή του αμυντικού χαφ θα αποτελεί αποκλειστική εισήγηση του Πορτογάλου προπονητή, μιας και ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών δεν αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο για όλες τις κινήσεις που θα γίνουν.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.