Ads Top

Βούιξε ο τόπος: «Έκλεισε» το «βουνό» ο ΠΑΟΚ, τρελά λεφτά από Ιβάν - «Τελειώνει» 11δάτος;



Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Εβγέν Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ. Από χθες πολλά Μέσα στο εξωτερικό σημειώνουν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά τα έχει βρει σε όλα με τον πανύψηλο αμυντικό, ο οποίος αναμένεται προσεχώς στη Θεσσαλονίκη για τα τυπικά.


Πιο χαρακτηριστικό απ’ όλα είναι το δημοσίευμα της πάντα έγκυρης «Eκίπ», η οποία, μάλιστα, σε σχετικό της ρεπορτάζ αποκαλύπτει μέχρι και το συμβόλαιο που προσφέρουν οι «ασπρόμαυροι» στον παίκτη και φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές.

«Ο δευτεραθλητής Έλλαδας ΠΑΟΚ, αναμένεται να ενισχυθεί στην άμυνα. Ο Ουκρανός διεθνής στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ αφού έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του. Το ποσό που θα παίρνει ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ», αναφέρει, μέσα σε άλλα, το κορυφαίο γαλλικό site.

«Χλωμό» του Τζάλμα Κάμπος

Στο μεταξύ, όσον αφορά τα τελευταία σενάρια σχετικά με το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Τουρκία για τον Τζάλμα Κάμπος, μάλλον δεν έχουν μεγάλη δόση αλήθειας.

Όπως γράφεται, ο παίκτης βλέπει θετικά τη συγκεκριμένη προοπτική στην καριέρα του (Αλάνιασπορ και Κόνιασπορ), ωστόσο κάτι τέτοιο μοιάζει να μην ισχύει, από τη στιγμή που ο Ανγκολέζος εξτρέμ είναι «βασιλιάς» στην Τούμπα, απολαμβάνοντας ένα εξαιρετικό συμβόλαιο 800.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα, βεβαίως, πολύ δύσκολα μπορεί να τα βρει στις συγκεκριμένες ομάδες, ενώ και από τον ΠΑΟΚ δε δείχνουν καμία διάθεση να «χαλάσουν» τον κορμό της φετινής ομάδας.

Γενικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θέλει να φύγει κανένας παίκτης από τα βασικά του πλάνα, γι’ αυτό και οι πιθανότητες αποχώρησης του Τζάλμα Κάμπος δεν είναι πολλές, ειδικά από τη στιγμή που το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Τουρκία προς το παρόν δε φαίνεται να τον δελεάζει.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.