Ads Top

Να η μεταγραφή του ΠΑΟΚ που θα τρελάνει την Ευρώπη - Ψήνεται τεράστιο deal



Φούντωσαν οι φήμες τις τελευταίες ημέρες για ταξίδι ανθρώπων της Βαλένθια στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μιλήσουν απευθείας με τον ΠΑΟΚ και όχι μέσω μάνατζερ, για το μέλλον του Αμρ Ουάρντα.


Ο Αιγύπτιος άσος, που έκανε τρομερή σεζόν στον Ατρόμητο και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Δικέφαλο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, φαίνεται να βρίσκεται στη λίστα των «νυχτερίδων», αν και δεν αποτελεί για την ώρα τουλάχιστον προτεραιότητά τους. Έχουν κάνουν όντως σκάουτινγκ στον ποδοσφαιριστή, τον παρακολουθούν εδώ και καιρό, ωστόσο έχουν ακόμα κάποιες αμφιβολίες για το εάν μπορεί να παίξει στο επίπεδο της Primera.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, ούτε ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως βιάζεται να μπει σε συζητήσεις με ομάδες για τον Ουάρντα, καθώς στην Τούμπα γνωρίζουν πολύ καλά, πως η συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Ρωσίας είναι πολύ πιθανό να εκτοξεύσει την τιμή του.

Η Αίγυπτος, που ήδη έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω της λόγω της συμμετοχής του Σαλάχ, βρίσκεται σε Όμιλο με Ρωσία, Σαουδική Αραβία και Ουρουγουαή και δεν αποκλείεται ο Ουάρντα όχι μόνο να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά να είναι και βασικό στέλεχος της ομάδας.

Αντίθετα, θετικός φαίνεται πως είναι ο ίδιος ο Ουάρντα, ο οποίος μόλις είδε στα social media τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του για το ταξίδι ανθρώπων της Βαλένθια στην Θεσσαλονίκη, έσπευσε να το κάνει retweet! Δεν έχουμε ξαναδεί παίκτη να διαφημίζει με τέτοιο τρόπο τον εαυτό του…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.