Ads Top

Τεράστιο deal από τον Πανόπουλο - Έτσι τινάζει την μπάνκα και αφήνει άφωνη τη Super League!



Η Ξάνθη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία τη φετινή σεζόν και ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές της έχουν... γυαλίσει τόσο στους «μεγάλους» της Σούπερ Λιγκ όσο και σε συλλόγους του εξωτερικού που ψάχνουν την αγορά ενόψει καλοκαιριού.


Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, ο νεαρός μεσοαμυντικός Δημήτρης Μελιόπουλος των Ακριτών ήδη έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα από ξένους σκάουτερ, ενώ δημοσιεύματα ανέφεραν πως βρίσκεται και στο μπλοκάκι της Ρεν.

Μάλιστα, οι Γάλλοι είχαν στείλει και άνθρωπό τους στην Ελλάδα και τον είχε παρακολουθήσει από κοντά, ωστόσο η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και παρότι έχουν εξαιρετική άποψη για τον νεαρό άσο, τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο.

Ο 18χρονος μεσοαμυντικός φέτος έχει αγωνιστεί συνολικά σε 15 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 12 ήταν για το πρωτάθλημα και τα 3 για το Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας πετύχει 1 γκολ.

Πάντως, ο Χρήστος Πανοπουλος δεν... ψαρώνει ούτε από τα δημοσιεύματα ούτε από τα ταξίδια των ξένων σκάουτερ στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, για να δώσει τον Δημήτρη Μελιόπουλο το καλοκαίρι, αξιώνει ένα πολύ σημαντικό ποσό.

Το αφεντικό της Ξάνθης θεωρεί πως έχει πετύχει φλέβα χρυσού με τον μικρό, τον παρομοιάζει με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο που πουλήθηκε τον Γενάρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Άρσεναλ και μάλιστα περιμένει ίδια περίπου χρήματα. Θέλει, δηλαδή, να δώσει τον παίκτη του με ένα ποσό που θα φτάνει στα 2 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.