Ads Top

Χαλάει η... κλεισμένη μεταγραφή του ΠΑΟΚ; - Τρελό ντόμινο στα μπακ με Πανιώνιο και Ατρόμητο!



Με μόλις τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, τα μεταγραφικά αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο για τις ομάδες της Superleague.


Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν και μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες περιπτώσεις του καλοκαιριού αναμένεται να είναι ο Βαλεντίνος Βλάχος του Πανιωνίου.

Ο βασικός δεξιός μπακ των Κυανέρυθρων πραγματοποιεί ακόμα μια πολύ καλή σεζόν, όμως το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι τα χρήματα που προτίθενται να του δώσουν οι Νεοσμυρνιώτες για να ανανεώσει δεν τον καλύπτουν και δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα.

Για τον 26χρονο μπακ έχει γραφτεί, και επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες μας, ότι ενδιαφέρεται ο Ατρόμητος, ο οποίος εξετάζει την περίπτωσή του. Προς το παρόν δεν έχει σημειωθεί κάποια περαιτέρω εξέλιξη, ωστόσο το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και δεν αποκλείεται ο παίκτης να «κλείσει» τελικά στην ομάδα του Περιστερίου.

Βέβαια, το γεγονός ότι ο Ατρόμητος «ψάχνεται» για δεξί μπακ προδίδει εξελίξεις με το μέλλον του βασικού παίκτη των Περιστεριωτών στη συγκεκριμένη θέση, του Κυριάκου Κιβρακίδη. Άλλωστε, το όνομα του Έλληνα άσου έχει «παίξει» δυνατά για τον ΠΑΟΚ, ενώ τον Ιανουάριο έφτασε πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά, αν και στον ΠΑΟΚ το ζήτημα φαίνεται να έχει «παγώσει» προς το παρόν, αφού οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν την πιθανότητα να προωθήσουν στην πρώτη ομάδα και να δώσουν ρόλο back-up του Λέο Μάτος στον ταλαντούχο Λευτέρη Λύρατζη αντί να προχωρήσουν σε μεταγραφή.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.