Ads Top

Απίστευτος χαμός για Λάζαρο - Ποια τον «κλέβει» - Εφιαλτικό σενάριο, θα κάνει την «τρέλα» ο Τίγρης;



Το πιο καυτό θέμα στην επικαιρότητα της ΑΕΚ είναι η υπόθεση της ανανέωσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο Έλληνας άσος παρουσιάζεται να έκανε πρόσφατα συνάντηση με τον Δημήρτη Μελισσανίδη, ωστόσο δε φαίνεται να υπήρξε καμία συμφωνία, με αποτέλεσμα όλα να είναι στον αέρα.


Όπως, άλλωστε, σας έχει ενημερώσει το sportdog.gr με μια σειρά από ρεπορτάζ, η παραμονή του διεθνούς άσου στην Ένωση μόνο εύκολη δεν είναι από τη στιγμή που ο παίκτης είναι δυσαρεστημένος από τη στάση της διοίκησης να «παγώσει» για τόσο μεγάλο διάστημα τις συζητήσεις ανανέωσης.

Παράλληλα, αυτό που προκύπτει με τις μέχρι στιγμής επαφές είναι ότι υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στα «θέλω» του ποδοσφαιριστή και στα χρήματα που προσφέρει η ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι μόνο αν γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή.

Την ίδια στιγμή, ο παίκτης επιθυμεί τριετές συμβόλαιο (το τελευταίο μεγάλο της καριέρας του), σε αντίθεση με την Ένωση που αρχικά προτείνει συμβόλαιο για ένα χρόνο, κάνοντας, όπως έχει δικαίωμα, χρήση της οψιόν ανανέωσης που υπάρχει στη συμφωνία των δύο πλευρών, με προβλεπόμενες αποδοχές περίπου 320.000 ευρώ.

Βέβαια, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ενδεχομένως να υποχωρούσε σε ένα συμβόλαιο μικρότερης διάρκειας, αν και εφόσον εξασφάλιζε ένα καλό πριμ υπογραφής και αποδοχές που θα άγγιζαν επταψήφιο νούμερο, ωστόσο φαίνεται δύσκολο η ΑΕΚ να ανεβάσει τόσο πολύ την προσφορά της.

Οψιόν για να μην πάει στον Ολυμπιακό

Όπως γίνεται αντιληπτό, η υπόθεση είναι αρκετά περίπλοκη και όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και το σενάριο ο Δημήτρης Μελισσανίδης να προχωρήσει σε μονομερή ενεργοποίηση της οψιόν ανανέωσης (όπως συνέβη με τον Βίλα Ντίτακ), αν ο παίκτης δεν είναι θετικός να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους όρους της διοίκησης.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, βεβαίως, η ΑΕΚ θα έχει στο ρόστερ της έναν απογοητευμένο ποδοσφαιριστή, που θα είναι άγνωστο αν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ή θα βρίσκετε στην... εξέδρα. Στο μεταξύ, όμως, ο Τίγρης θα μπορούσε να κρατήσει με αυτόν τον τρόπο τον έμπειρο εξτρέμ, προκειμένου να τον αποτρέψει να πάει στον Ολυμπιακό, ο οποίος... παραμονεύει για τον παίκτη.

Αν και, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, δεν αποκλείεται όλο αυτό το σήριαλ που έχει ξεκινήσει να έχει κι αν επικοινωνιακό χαρακτήρα, προκειμένου στο τέλος ο Δημήτρης Μελισσανίδης να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής, κρατώντας τον αγαπημένο παίκτη των οπαδών και εμποδίζοντας τη μετακίνησή τους σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Ποιος  «κρύβεται» πίσω από τους Πειραιώτες

Πάντως, οι πληροφορίες που θέλουν τους Πειραιώτες να παρακολουθούν την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έχουν βάση. Όπως σας αποκαλύψαμε πρόσφατα, υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση που έχει κάνει την επαφή και δεν πρόκειται για τον μάνατζερ του παίκτη, Αντώνη Αποστολόπουλο.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr, το «κονέ» με τους Πειραιώτες επιχειρεί να κάνει η δικηγόρος Λίνα Σουλούκου, που στο παρελθόν έχει χειριστεί αρκετές περιπτώσεις παικτών του συγκεκριμένου μάνατζερ, ενώ είχε εκπροσωπήσει με επιτυχία και τον Γιώργο Δώνη στη δικαστική του διαμάχη με τον Ιβάν Σαββίδη.

Η Λίνα Σουλούκου έχει εξαιρετικές σχέσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές και, πλέον, φαίνεται πως διατηρεί μια είδους συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Ήταν αυτή, μάλιστα, που είχε μεταφέρει το ενδιαφέρον των πρωταθλητών προς τον Λούκας Βιγιαφάνιες και Ροντρίγκο Μολέντο. Και το ίδιο φαίνεται πως πράττει και τώρα με την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, χωρίς, όμως, να έχουν γίνει σε καμία περίπτωση επίσημες συζητήσεις.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.