Ads Top

Απόφαση-έκπληξη από Μαρτίνς - Θα γυρίσει μπούμερανγκ το ρίσκο; - Τέλος οι μεταγραφές!



Ενθουσιασμένος από τις πρώτες μέρες της παραμονής του στην Ελλάδα είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν περίμενε να βρει έναν σύλλογο με τόσο καλή οργάνωση.


Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση με τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.

Όπως πιστεύει ο 47χρονος τεχνικός, ο Ολυμπιακός διαθέτει τα… πάντα για να δουλέψει απερίσπαστος ένας προπονητής και νιώθει ήδη απόλυτα δικαιωμένος με την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα για χάρη των πρωταθλητών.

Μάλιστα, ενδεικτικό της ψυχολογίας του Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι σκέφτεται σοβαρά να ανατρέψει το αρχικό του πρόγραμμα και να παραμείνει στη χώρα μας για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Κυριακής με την Κέρκυρα στο «Καραϊσκάκης».

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι είναι από τις λίγες φορές τα τελευταία χρόνια που ο Ολυμπιακός επιλέγει έναν προπονητή που σαν «μέγεθος» και σαν εμπειρία βρίσκεται πιο κάτω από τον ίδιο τον σύλλογο. Κάπως έτσι εξηγείται και ο ενθουσιασμός που επικρατεί στον Πέδρο Μαρτίνς και μένει να δούμε αν αυτό θα αποδειχθεί τελικά και θετικό για τον Ολυμπιακό ή θα γυρίσει μπούμερανγκ.

«Στοπ» στην ονοματολογία

Στο μεταξύ, όσον αφορά τα μεταγραφικά, τις τελευταίες ώρες παρατηρείται… σιγή ασυρμάτου, καθώς o Kώστας Καραπαπάς έβαλε φρένο σε όλα τα σενάρια, με το παρακάτω post. «Όλα τα ονόματα που διαβάζετε για μετεγγραφές είναι «πασούλες» ατζέντηδων και ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. Μέχρι να τελειώσει το Πρωτάθλημα ούτε κουβέντα δε θα γίνει με παίκτες. Μην πιστεύετε τίποτα».

Βεβαίως, εδώ στο sportdog.gr, από την πρώτη στιγμή σας είχαμε ενημερώσει ότι είναι πολύ νωρίς για να γράφονται ονόματα υποψήφιων στόχων του Πέδρο Μαρτίνς, από τη στιγμή που ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το ρόστερ και δεν έχει κάνει τις εισηγήσεις του.

Το μοναδικό όνομα που συντηρείται στην επικαιρότητα είναι αυτό του Αντριέν Τομασόν, που έτσι κι αλλιώς είχε κυκλοφορήσει από τις προηγούμενες μέρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον των Ερυθρολεύκων για τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, τον Σέρβο φορ που είναι «φευγάτος» από τη Νιουκάστλ και το όνομα συνδέθηκε πρόσφατα με την Άντερλεχτ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.