Ads Top

Θα ρίξει τη «βόμβα» με Κυριάκο ο ΠΑΟΚ; Όλη η αλήθεια



Ο ΠΑΟΚ θα βγει στο μεταγραφικό παζάρι με σκοπό να επενδύσει, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι ΠΑΟΚ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φύγει από το Αμβούργο. Να, η ευκαιρία να αναπτυχθεί ένα μεταγραφικό σενάριο.


Τι ακριβώς παίζει και πόσο ρεαλιστικό είναι το σενάριο της επιστροφής του Κυριάκου στην Ελλάδα;

Δεδομένο πρώτο : Ο Κυριάκος είναι ΠΑΟΚτσής. Έχει δηλώσει πριν τρία χρόνια ότι θέλει μια μέρα γίνει ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, όχι απλά να παίξει σ΄ αυτόν. Ο Κυριάκος βλέπει τον ΠΑΟΚ να μεγαλώνει και διαπιστώνει ότι μπορεί να είναι και αγωνιστικά η ομάδα, που ταιριάζει στις φιλοδοξίες και στο επίπεδό του. Ο ΠΑΟΚ του Τσάμπιονς Λιγκ, θα ήταν αναμφίβολα μια σωστή ποδοσφαιρική διεύθυνση για τον ίδιο.

Δεδομένο δεύτερο : Στο συμβόλαιο του Κυριάκου με το Αμβούργο, που λήγει το 2020, υπάρχει buy out. Αυτό είναι στα 7.000.000 ευρώ. Όποια ομάδα συμφωνήσει μαζί του και τα πληρώσει στο Αμβούργο, τον αγοράζει. Η γερμανική ομάδα θέλει να τον πουλήσει, γιατί με τον υποβιβασμό, πρέπει να μειώσει πάρα πολύ το μπάτζετ της. Τα 7.000.000 ευρώ είναι βέβαια διαπραγματεύσιμα. Μπορεί να πέσουν.

Δεδομένο τρίτο : Ο Κυριάκος έχει συμβόλαιο με περίπου 5.000.000 ευρώ μεικτά στο Αμβούργο, όπερ σημαίνει τα μισά καθαρά στην τσέπη του. Το κασέ του είναι περίπου εκεί, στα 2.500.000 ευρώ καθαρά. Και σ΄ αυτά τα χρήματα, θα βγει στην αγορά το καλοκαίρι.

Καταλαβαίνει κανείς πως τα χρήματα είναι πολλά, και πολλές φορές δεν αρκεί μόνο η επιθυμία δύο πλευρών να συνεργαστούν!

Για τον Κυριάκο, θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς ότι είναι 26 χρονών, απόλυτα υγιής πια, με 24 συμμετοχές και 1 γκολ φέτος στην Μπουντεσλίγκα και το όνομά του είναι υψηλά στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο.

Ήδη υπάρχουν ομάδες, που τον φλερτάρουν, που μπορούν να πληρώσουν εύκολα το buy out στο Αμβούργο και να του δώσουν τα χρήματα που παίρνει εκεί. Μην ξεχνάμε ότι ο ατζέντης του (Κουτσολιάκος), έχει δυνατές επαφές στην Γερμανία και στην Αγγλία και τα ποσά για τον Κυριάκο, γι΄ αυτούς είναι νορμάλ.

Και στη Γερμανία και στην Ισπανία παίζει το όνομά του, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Ρωσία, αλλά και από την Κίνα.

Από την Ρωσία φέρεται να έχει πρόταση στα 3.000.000 ευρώ, ενώ από την Κίνα φέρεται η πρόταση να φτάνει τα 5.000.000 ευρώ το χρόνο καθαρά. Πολλά λεφτά! Πηγαίνεις, όμως, σ΄ αυτή την ηλικία στην Κίνα;

Δεδομένο είναι ότι η οικογένεια Σαββίδη τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 26χρονο ποδοσφαιριστή. Προ διετίας, τον Μάιο του 2016, ο Κυριάκος είχε βρεθεί στη σουίτα του Σαββίδη, στο παιχνίδι των πλέι οφ, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

«Να ξέρεις ότι εμείς σε περιμένουμε» του είπε χαριτολογώντας ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Τον Κυριάκο πολλοί τον περιμένουν στην Τούμπα. Δεν είναι βέβαιο, όμως, ότι αυτή είναι η σωστή στιγμή. Αν και, επειδή ακριβώς είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση, καλό είναι να μην αποκλείσουμε τίποτα…

Πηγή : FORZA
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.