Ads Top

«Ρουκέτα» Αγγελόπουλου, «ανατινάζει» το ΟΑΚΑ - Φέρνει κι άλλον σούπερ σταρ για να πάει τελικό!



Βόμβα με παίκτη «τύπου Άαρον Τζάκσον» είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει ο Μάκης Αγγελόπουλος στη θέση «1», σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, κυνηγώντας και τον τελευταίο... τρελό στόχο της ΑΕΚ!


Έτοιμος για ακόμα ένα... μπαμ είναι ο ισχυρός άνδρας της μπασκετικής «Ένωσης». Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι... άρρωστος με την ΑΕΚ, βλέπει πως η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα έχει στρώσει και έχει πολλές δυνατότητες και θέλει να την ενισχύσει όσο περισσότερο μπορεί! Γι' αυτό και κοιτάζει να φέρει έναν παίκτη, που θα δώσει επιπλέον πιθανότητες στους «κιτρινόμαυρους» να διεκδικήσουν την πρόκριση στα τελικά της Stoiximan.gr Basket League, κάτι που μέχρι πριν από λίγους μήνες έμοιαζε με όνειρο.

Να σημειώσουμε, φυσικά, πως ο παίκτης που θέλει να φέρει η ΑΕΚ στην Ελλάδα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Final Four του Basketball Champions League και θα βοηθήσει την ομάδα του Σάκοτα μόνο στα ελληνικά πλέι οφ. Το SDNA μέσω της στήλης «Slam Dunk» σας είχε προϊδεάσει εδώ και καιρό για τις σκέψεις του προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

Στην ουσία, η ΑΕΚ έχοντας δείξει πως φέτος είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, θα κυνηγήσει ακόμα μία σπουδαία υπέρβαση. Κι αυτό γιατί με μια εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού, εφόσον βγει 3η στην regular season, η «Ένωση» θα μπορέσει να φτάσει κοντά σε άλλη μία έκπληξη την τρέχουσα σεζόν.

Έτσι, η ομάδα έχει βγει στην αγορά με πολλά χρήματα και ψάχνει μια ποιοτική λύση. Για να καταλάβει κανείς το μπάτζετ για τη συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να σκεφτεί πως για παράδειγμα ο Ολυμπιακός ξόδεψε λιγότερα για να πάρει έναν παίκτη με το βιογραφικό και τις ικανότητες του Μπόμπι Μπράουν.

Το παράδειγμα του Άαρον Τζάκσον, που αναφέρθηκε πιο πάνω, δεν είναι τυχαίο, καθώς πρόκειται για μια περίπτωση που έχει εξεταστεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Η ΑΕΚ κοιτάζει δύο αγορές τη δεδομένη χρονική στιγμή: την αμερικανική και την κινεζική. Η regular season του ΝΒΑ τελειώνει σε λίγες μέρες, η G-League βρίσκεται στα πλέι οφ, ενώ και το πρωτάθλημα της Κίνας οδεύει προς την τελική ευθεία με τα πλέι οφ του. Έτσι, υπάρχει μια μεγάλη «δεξαμενή» με ποιοτικούς παίκτες, που μπορούν να απασχολήσουν την ΑΕΚ και να ταιριάξουν στα «θέλω» της.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν έναν παίκτη στο επίπεδο του Τζάκσον ή και καλύτερο, από τον πρώην γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που φέτος έπαιξε στην Κίνα. Αυτό που θέλει ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι έναν αθλητή με αντίθετα χαρακτηριστικά, από αυτά των Μάικ Γκριν - Βασίλη Ξανθόπουλου. Ο «Σάλε», δηλαδή, κοιτάζει για έναν ψηλό πλέι μέικερ με μακριά χέρια, που να οργανώνει καλά το παιχνίδι και να μπορεί να «κολλήσει» δίπλα στον Μάνι Χάρις και τον Κέβιν Πάντερ.

Με άλλα λόγια, στην «Ένωση» θέλουν ένα ρόστερ που θα μπορεί να καλύψει τα όποια μειονεκτήματα ενδέχεται να προκύψουν από τον Γκριν, ώστε να υπάρχει μια ομάδα στο πιο υψηλό επίπεδο. Άλλωστε, για να κερδίσει κάποιος τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό Superfoods σε σειρά αγώνων πλέι οφ, χρειάζεται να είναι έτοιμος και όσο το δυνατόν καλύτερα εφοδιασμένος και η... τρέλα του Αγγελόπουλου αναμένεται να φέρει στην ΑΕΚ άλλον έναν σταρ!

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.