Ads Top

Αποκαλυπτικό σχόλιο Κόλκα για ΠΑΟΚ: «Έτσι θα κλειδώσει τίτλο» - Απίστευτο μεταγραφικό σενάριο



Όταν χάνεις έναν τίτλο στα δικαστήρια, μελετάς το τι συνέβη και ετοιμάζεις την επόμενη σεζόν. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας…


Πλέον, μεταξύ αλκοόλ, κατσικιών και πυροβολισμών κατά δικαστικών επιμελητών, το μυαλό καθάρισε και είμαι έτοιμος να δώσω τις κατευθύνσεις για να πάρουμε του χρόνου το πρωτάθλημα.

Με το 1,6 δις που μπήκαν στη τσέπη του Ιβάν Σαββίδη, είμαστε ακόμη μεγαλύτερες άπλες. Να επενδύσουμε μόνο εμείς για να χαίρονται οι άλλοι. Όμως τώρα ξυπνήσαμε, θα δώσουμε τα λεφτά εκεί που πρέπει και όπως πρέπει.

Πάντα πρώτα στο μυαλό μου έρχεται το ποδόσφαιρο. Ακούγεται το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου με τον οποίο ο ΠΑΟΚ βέβαια δεν μίλησε ποτέ. Είναι από τις περιπτώσεις που όλοι θέλουμε να γίνει αλλά για κάποιον λόγο δεν γίνεται. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τους λόγους που ο Κυριάκος πρέπει να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Τα ποδοσφαιρικά κριτήρια είναι γνωστά. Ανεβάζεις τον πήχη, στέλνεις ένα μήνυμα στον αντίπαλο πως αυτή τη φορά πρέπει να έχει περισσότερους ηθοποιούς μέσα στο γήπεδο.

Στο σκάουτινγκ ελληνικής ομάδας όμως, οι αναλύσεις είναι διαφορετικές. Για παράδειγμα, με Κούλη στην ενδεκάδα, κανένας Κομίνης δεν θα σκέφτεται αν θα μετρήσει γκολ κανά τέταρτο. Ειδικός στο καροτσάκι, όταν ορμάει μπορεί να μετατοπίσει τον διαιτητή και τον βοηθό του καμιά τριανταριά μέτρα στα δέκα δευτερόλεπτα και έχει φάτσα που σε ψαρώνει. Δεν θέλεις να τον νευριάσεις.

Η δεύτερη προσθήκη στο αγωνιστικό τμήμα, είναι ο άνθρωπος στον πάγκο που ζαλίζει τα @@ των διαιτητών κάθε λεπτό που περνάει. Στην ΑΕΚ έχουν τον Δημητριάδη και τον Λυμπερόπουλο, στον Ολυμπιακό τον κυρ Σάββα και τον Κωστάκη, εμείς σε αυτό δεν δουλέψαμε.

Επειδή ο Λουτσέσκου δεν το κάνει στον βαθμό που πρέπει, είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε έναν χοντρό πρώην ποδοσφαιριστή που θα δουλεύει με κέρμα. Μόλις το βάζεις, να ορμάει. Επίσης, πρέπει να βρούμε και έναν εκδηλωτικό όχι απαραιτήτως πολύ χοντρό, που σε κάθε σφύριγμα θα κάνει λες και τον πυροβόλησαν όπως κάνει ο Χιμένεθ. Καλό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις, να βρούμε κάποιον που έπεσε σε κουβά με LSD όταν ήταν μωρό. Τρίτον, πρέπει να βρούμε έναν επιδειξία που σε κάθε έδρα που πηγαίνουμε θα δείχνει τα @@ του στον κόσμο του αντιπάλου.

Φέτος, το πρωτάθλημα κρίθηκε κυρίως στην επικοινωνία. Ο ΠΑΟΚ χρεώθηκε χαλίφης επειδή έτσι το ήθελαν οι… αντικειμενικοί. Θα αγοράσουμε λοιπόν αυτούς που τα παίρνουν, ανά σοκ. Κάθε φορά που θα σοκάρονται υπέρ ΠΑΟΚ, θα παίρνουν ένα χιλιαρικάκι. Όταν θα σοκάρονται κατά των αντιπαλων του ΠΑΟΚ, Η ταρίφα θα πάει στο 1,5.

Στο τέλος της σεζόν, αν πιάσουν ένα μπόνους συγκεκριμένων βολικών σοκ, θα παίρνουν έξτρα πριμ, ενώ θα μπει στη συμφωνία και πριμ πρωταθλήματος και εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, πριμ θα υπάρχει και για τους διαιτητές που έφθειραν τόσο ώστε να μην είναι στους πίνακες της επόμενης σεζόν. Αυτούς που θέλουμε εμείς δηλαδή να μην είναι.

Όλα αυτά βέβαια, δεν μπορούν να αποδώσουν αν δεν έχεις υπεύθυνο απαγωγών. Θα πρέπει να στηθεί και ένα τμήμα, ώστε όποιος δεν προσαρμόζεται με τα θέλω μας, να μεταφέρεται με συνοπτικές διαδικασίες σε μέρη που η πειθώ αυξάνεται. Ακόμη κι αν βρίσκεται την ώρα της μεταφοράς σε ξενοδοχείο που βρίσκεται η μισή κυβέρνηση, οι δανειστές και οι τοπ βίζιτες της χώρας.

Έγραψα κυβέρνηση και εδώ πρέπει να ντιλάρουμε. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα πρέπει να μπει στο πέι ρολ των σοκ και αυτός. Να σοκάρεται με τους άλλους και όχι με εμάς. Να διακόπτει το πρωτάθλημα με δήλωση που αναφέρει ονομαστικά τον ανταγωνιστή μεγαλομέτοχο και αν τύχει και ο δικός μας κάνει καμιά κουτσουκέλα να μπουκώσει από τα πολλά μακαρόνια με κιμά και να εξαφανιστεί. Να μη πηγαίνει ούτε στη Sportexpo.

Τέλος, πρέπει να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με το δεύτερο κόμμα της χώρας που υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να γίνει κυβέρνηση, έτσι ώστε να σοκάρετε ακόμη και όταν κουμπάροι στελεχών κατηγορούνται για κάτι τόνους καθαρής ηρωϊνης. Μπορούμε να τους πληρώσουμε για αυτό μάλιστα. Εντάξει δεν είμαστε και η Siemens ούτε η Novartis, αλλά κάτι μπορούμε να κάνουμε για αυτούς.

Καλή ανάσταση στους Χριστιανούς, καλή λευτεριά στις εγκύους και καλή δύναμη στα ΠΑΟΚτσάκια ανά τη Γη.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.