Ads Top

Το πρώτο «κάρφωμα» για Βελιγράδι ήταν...ΑΓΡΙΟ!


Ο Παναθηναϊκός Superfoods, βγαλμένος από τα ωραιότερα όνειρα των οπαδών του διέλυσε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 95-67 κι έκανε το πρώτο βήμα για το Βελιγράδι.


Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έδειξε από την αρχή του αγώνα τις προθέσεις της καθώς προηγήθηκε στο πρώτο πεντάλεπτο με 20-0, με τον κόσμο να στήνει από νωρίς το δικό του πάρτι στις εξέδρες. Οι «πράσινοι» δεν συνάντησαν δυσκολίες σε κανένα σημείο των σαράντα λεπτών του παιχνιδιού κι έκαναν το 1-0 στα πλέι οφ, επιστρέφοντας στις νίκες σε αυτό το κομμάτι της σεζόν, έπειτα από το 2015.

Ωστόσο αυτό ήταν απλώς το πρώτο βήμα και οι δύο αντίπαλοι ανανεώνουν πλέον το ραντεβού τους για την Πέμπτη (19/4, 21.15) ξανά στο ΟΑΚΑ, σ' ένα σαφώς πιο δύσκολο ματς στο οποίο ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει το 2-0 στη σειρά και να πάρει πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Μάικ Τζέιμς απέδειξε για μία ακόμα φορά γιατί αποκτήθηκε και ηγήθηκε στο σκοράρισμα με 24 πόντους και πολλά εντυπωσιακά καρφώματ. Σπουδαίος ο Νικ Καλάθης ο οποίος τελείωσε το ματς με έντεκα πόντους και 16 ασίστ. Ήταν οι περισσότερες τελικές πάσες που έχει κάνει σ' ένα παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, καθώς το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 14.

Το σημαντικό είναι για το «τριφύλλι» ότι κανείς δεν υστέρησε κι άπαντες κάλυψαν το κενό του Κέι Σι Ρίβερς, δείχνοντας παράλληλα έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση που είναι η επιστροφή στο Φάιναλ Φορ. Μάλιστα σκόραραν και οι δώδεκα παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν. Για τους ηττημένους, ο Τόμπκινς σημείωσε δώδεκα πόντους, ενώ ο Ντόντσιτς με δέκα έμοιαζε σε άλλο γήπεδο καθώς τα είχε χαμένα από την πίεση του Παναθηναϊκού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.