Ads Top

Σκάει κι άλλο «μπαμ» στον Ολυμπιακό! Θα φύγει και ο αγαπημένος παίκτης του Μαρινάκη;



To μέλλον πολλών παικτών στον Ολυμπιακό θεωρείται αβέβαιο, ειδικά μετά τις πρόσφατες ατάκες-βόμβες του Βαγγέλη Μαρινάκη, που κατηγόρησε τους ποδοσφαιριστές για αδιαφορία και προανήγγειλε αποχωρήσεις.


Στον… αέρα βρίσκεται και ο Κέβιν Μιραλάς, παρά το γεγονός ότι αποτελεί την «αδυναμία» του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε τα πάντα για να πετύχει τον δανεισμό του από την Έβερτον τον περασμένο χειμώνα. Ο Βέλγος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, όμως οι άνθρωποι των Ερυθρολεύκων γνωρίζουν ότι αν βρει τον καλό του εαυτό μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά.

Το μεγάλο πρόβλημα με τον Βέλγο έγκειται στο οικονομικό κομμάτι, αφού η αγγλική ομάδα δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει με… ψίχουλα. Τα σενάρια για τον παίκτη έχουν «φουντώσει», με τους συμπατριώτες του να υποστηρίζουν μέσω δημοσιευμάτων ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Σταντάρ Λιέγης.

Πάντως, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι, σε αντίθεση με όσα γράφονται, το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Μιραλάς με κανονική μεταγραφή από τη Σταντάρ δεν φαντάζει ρεαλιστικό, καθώς η ομάδα της Λιέγης δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Έβερτον ούτε να καλύψει το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη.

Το πιο αισιόδοξο σενάριο για τη Σταντάρ και για τον Ολυμπιακό, αν και εφόσον παρθεί η οριστική απόφαση να προσπαθήσει να κρατήσει τον Βέλγο και του χρόνου, είναι να μην βρεθεί έτερος αγοραστής και η Έβερτον, που δεν υπολογίζει τον Μιραλάς, να μπει σε διαπραγματεύσεις για εκ νέου δανεισμό του διεθνούς εξτρέμ.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί άλλη άκρη και η κατάσταση διαμορφωθεί έτσι ώστε ο ίδιος ο Μιραλάς να κληθεί να επιλέξει πού θα πάει ως δανεικός, τότε οι Ερυθρόλευκοι μάλλον θα έχουν προβάδισμα σε σχέση με τη Σταντάρ. Ωστόσο, η υπόθεση έχει ακόμα πολύ δρόμο και υπάρχουν πολλοί παράγοντες, που μπορούν να επηρεάσουν την τελική έκβασή της.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.