Ads Top

«Σφήνα» Λύμπε σε Ολυμπιακό; - Ποιον Έλληνα «κλέβει» - Τι κάνουν στο Λιμάνι, ποιος «κερδίζει»



Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι αυτό του Τριανατάφυλλου Πασαλίδη, του νεαρού άσου του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει «συνδεθεί» με τον Ολυμπιακό, ενώ τις τελευταίες ώρες γράφεται έντονα για «μπάσιμο» άλλης μεγάλης ελληνικής ομάδας.


Όπως είχε γίνει γνωστό, ο νεαρός άσος είχε «κλείσει» στην ομάδα του Πειραιά από τον περασμένο Δεκέμβρη, ένα deal που έγινε στο πλαίσιο της μεταγραφής του Ιγκόρ Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος μπακ, όμως, δεν έχει μέλλον στο Λιμάνι, οι φήμες λένε ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Τρίπολη (ως δανεικός;), με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον αέρα και η (προγραμματισμένη μέχρι πρόσφατα) απόκτηση του Έλληνα αμυντικού.

Την ίδια στιγμή, οι σχέσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, κάτι που δε διευκολύνει σίγουρα τις συζητήσεις, αν και οι Πειραιώτες δείχνουν να ελέγχουν απόλυτα τη συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο για τον Τριαντάφυλλο Πασάλιδη και πως αν το θελήσουν μπορούν να τον αποκτήσουν ανά πάσα στιγμή.

Ενδεχομένως, λοιπόν, ο ντόρος που έχει προκύψει τελευταία για τον Έλληνα άσο να είναι καλό επικοινωνιακό παιχνίδι είτε από την πλευρά του Αστέρα που θέλει να «σπρώξει» τον παίκτη, είτε από την πλευρά του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ατζέντης του Δημήτρη Κουρμπέλη. Σε αυτό το ενδεχόμενο, μάλιστα, ίσως το deal να θεωρείται «κλεισμένο», καθώς ο Αντώνης Αποστολόπουλος φαίνεται πως διατηρεί καλή επαφή με τον Ολυμπιακό και κάπως έτσι εξηγείται από κάποιους και το γεγονός ότι δεν βοήθησε, όσο περίμεναν στην Τούμπα, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του άσου του Παναθηναϊκού στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη.

Η «καψούρα» του Λυμπερόπουλoυ

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης αρέσει στον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις για τον νεαρό άσο. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Έλληνα αμυντικό και, μάλιστα, θεωρεί ότι μπορεί να βρει άμεσα θέση στην άμυνα της Ένωσης.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αν και εφόσον προκύψει κάποια αποχώρηση από την «κιτρινόμαυρη» οπισθοφυλακή (π.χ. Όγκνιεν Βράνιες), η περίπτωση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη να προκριθεί ως πρώτη επιλογή. Kαι σε αυτό το ενδεχόμενο, φυσικά, δεν αποκλείεται να γίνει μεγάλη «μάχη» ανάμεσα στην Ένωση και τον Ολυμπιακό...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.