Ads Top

Γι’ αυτό ζει και αναπνέει ο Γιαννακόπουλος - Ο μεγάλος του στόχος κόντρα σε όλους και σε όλα



Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, καθώς πήρε και το πλεονέκτημα της έδρας. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, από τη στιγμή, που αντίπαλος θα είναι η Ρεάλ. Αν ήταν η Ζαλγκίρις, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ήθελαν και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά δεν θα πέθαναν και αν δεν το είχαν.


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το πως πηγαίνουν τα πράγματα, αν αναλογιστεί κανείς και την έχθρα του με τη διοργανώτρια αρχή. Το αφεντικό της ΚΑΕ έχει πολλά παράπονα κυρίως από τη διαιτησία και θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να έχει τερματίσει ψηλότερα στην κανονική περίοδο.

Πλέον, όμως, όλοι βλέπουν μπροστά και πηγαίνουν βήμα βήμα. Γνωρίζουν ότι το να αποκλείσεις τη Ρεάλ, δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Από την άλλη ποντάρουν στην έδρα, στην πολύ καλή κατάσταση της ομάδας και στο ότι έχουν «βρεθεί» και πάλι ο Νικ Καλάθης με τον Μάικ Τζέιμς.

Ο Γιαννακόπουλος ζει με ένα όνειρο: να σηκώσει την κούπα στο Βελιγράδι. Κόντρα σε όλους και όλα. Δεν είναι μόνο η Ευρωλίγκα απέναντί του. Συν τοις άλλοις δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο φάιναλ-φορ και αν περάσει και ο Ολυμπιακός, οι φίλοι των Πειραιωτών θα είναι εκείνοι, που θα έχουν τη μερίδα του λέοντος στις εξέδρες. Βλέπετε, έχουν τη φιλία με τον Ερυθρό Αστέρα.

Σκεφτείτε, λοιπόν, να σηκώσει ο Παναθηναϊκός την Ευρωλίγκα μέσα στο εχθρικό περιβάλλον της Σερβίας. Ο Γιαννακόπουλος (και όχι μόνο) θα πετάει στα ουράνια. Δεν θα πιάνεται με τίποτα. Και θα έχει να πει πολλά. Μα πάρα πολλά.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.