Ads Top

Φοβερή ανάλυση για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Τι κάνει στις προπονήσεις, ποιος θα παίζει στον Ολυμπιακό»



Ο πρώην παίκτης του Πορτογάλου προπονητή στην Βιτόρια Γκιμαράες, Μπονγκανί Ζουνγκού, σκιαγραφεί το προφίλ του 47χρονου τεχνικού - «Στην ομάδα έπαιζε όποιος δούλευε σκληρά. Οποιος δεν δούλευε ήταν εκτός», ανέφερε μεταξύ άλλων.


Το κεφάλαιο Οσκαρ Γκαρθία έκλεισε οριστικά για τον Ολυμπιακό, με τον Καταλανό προπονητή να αποχωρεί από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, μετά από 88 ημέρες παρουσίας.

Οι Πειραιώτες πλέον ψάχνουν τον επόμενο προπονητή τους, με τη διοίκηση του συλλόγου να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Πορτογάλο Πέδρο Μαρτίνς. Όπως μάλιστα σας έχει ενημερώσει το 10.gr, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύμφωνα με τους Πορτογάλους, υπάρχει ήδη συμφωνία για διετές συμβόλαιο.

Η διοίκηση των Πειραιωτών πιστεύει πολύ στον Ιβηρα προπονητή, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια έκανε εξαιρετική δουλειά στις ομάδες που εργάστηκε. Μαρίτιμο, Ρίο Αβε και Βιτόρια Γκιμαράες ήταν οι σύλλογοι που έφτιαξε το όνομά του ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να δουλέψει για πρώτη φορά εκτός Πορτογαλίας.

Το 10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε καλύτερα τον 47χρονο προπονητή, ο οποίος προβάρει τα «ερυθρόλευκα», μέσα από τον πρώην παίκτη του στην Γκιμαράες, Μπονγκανί Ζουνγκού. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στην Βιτόρια Γκιμαράες τη σεζόν 2016-2017, αλλά και στην αρχή της σεζόν 2017-2018, πριν ο Αφρικανός μετακομίσει στην Αμιέν.

Ο μέσος της γαλλικής ομάδας αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς σε 27 παιχνίδια και έχει να πει μόνο καλά λόγια για τον Πορτογάλο προπονητή. «Ηταν σαν πατέρας μας στα αποδυτήρια. Εχει πολλές απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές και μάλιστα σου ζητάει ακόμα περισσότερα, όταν διακρίνει ότι έχεις την ποιότητα για να σταθείς σε υψηλό επίπεδο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ζουνγκού.

Για τον τρόπο που δούλευε στις προπονήσεις ο Πορτογάλος: «Είναι ένας σκληρός και απαιτητικός τεχνικός. Στην προπόνηση μας ζητούσε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, σαν να παίζαμε σε κανονικό αγώνα. Ζητάει πολλά από τους παίκτες του. Για να έχεις θέση στην ομάδα του, πρέπει να τρέχεις συνέχεια. Δεν ήταν ένας προπονητής που βασιζόταν στα δικά του παιδιά. Δεν είχε αγαπημένους ποδοσφαιριστές. Στην ομάδα έπαιζε όποιος δούλευε σκληρά. Οποιος δεν δούλευε ήταν εκτός ομάδας».

Για τη σχέση του Μαρτίνς με τους ποδοσφαιριστές, ανέφερε: «Η σχέση μας ήταν εξαιρετική. Με βοήθησε πάρα πολύ στο να εξελιχθώ. Ηθελε να γίνω ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που θα παίξει στο Champions League. Με έβλεπε σαν έναν παίκτη που θα μπορούσα να σταθώ σε υψηλό επίπεδο, αν συνέχιζα να δουλεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.