Ads Top

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με τον Ουζουνίδη – Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του!



Από δύσκολο έως απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος σε συνέντευξή του δεν σκέφτεται να συνεχίσει με τις υπάρχους συνθήκες στον σύλλογο.


Παράλληλα, όπως σας έχει μεταφέρει με σχετικά ρεπορτάζ το sportdog.gr, το όνομα του Έλληνα κόουτς δεν… προτείνεται από συγκεκριμένους ανθρώπους για την επόμενη μέρα του Τριφυλλιού, ούτε με διοίκηση Γιαννακόπουλου.

Έτσι λοιπόν, παρότι ο Ουζουνίδης είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή και κάνει τα πάντα για να βγει η χρονιά με ψηλά το κεφάλι, ήδη μέσω τρίτων, κυρίως «φίλων» και όχι μάνατζερ, προτείνεται σε ομάδες του εξωτερικού! Προτεραιότητα είναι η Γαλλία και το Βέλγιο, αφού ο Έλληνας κόουτς μιλάει και γαλλικά, ωστόσο για την ώρα δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες.

Σήμερα, κυκλοφόρησε το σενάριο για την Σταντάρ Λιέγης, ως διάδοχος του Ρικάρντο Σα Πίντο, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το παραμικρό. Ούτε ενόχλησε ούτε κάποια συζήτηση με τους Βέλγους.

Πάντως, ο Ουζουνίδης, αφού τελειώσει την σεζόν με τον Παναθηναϊκό και ηρεμήσει, το πιθανότερο είναι να παραμείνει στην Ελλάδα και να περιμένει να… αδειάσει κάποιος πάγκος από τις ομάδες των μεγάλων.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.