Ads Top

«Βράζουν» στο Λιμάνι πριν από το ματς της χρονιάς - Ποιος κάνει άνω-κάτω την ομάδα, τι ζητάει



Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται με προβλήματα για το ματς με τη Ζαλγκίρις, με το οποίο κλείνει η ρέγκιουλαρ σίζον της Ευρωλίγκας. Το μυαλό του είναι σαφώς πιο πολύ στην οκτάδα και στον αντίπαλο που θα έχει εκεί. Οι Πειραιώτες θέλουν να πάνε σε ένα ακόμη φάιναλ-φορ, αποφασισμένοι για την υπέρβαση.


Ισως μάλιστα η συνέχεια τους βρει με έναν λιγότερο παίκτη. Και αυτό, γιατί θέλουν να ξεφορτωθούν τον Χόλις Τόμπσον. Ο Αμερικάνος, που ήρθε στην Ελλάδα με την «προίκα» των τεσσάρων χρόνων στο ΝΒΑ, δεν έπιασε και πλέον ο Ολυμπιακός επιθυμεί, όπως μη συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν είναι εύκολο να γίνει, αν δεν αποζημιωθεί ο Τόμπσον. Και αυτός έχει το δικό του δίκιο, αφού θεωρεί ότι η ομάδα δεν τον αξιοποίησε. Οπως και να έχει, αν δεν πάρει όλα του τα χρήματα, δεν θα είναι εύκολο να σπάσει το συμβόλαιό του. Και άλλωστε δεν είναι εύκολο επίσης να βρει ομάδα τέτοια εποχή και έχοντας κάνει την κάτω από μέτρια χρονιά που κάνει.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι τελικά θα γίνει με τους Πειραιώτες να έχουν κρατήσει μέχρι τέλους τον Κάιλ Γουίλτζερ, αλλά να μη θέλουν το ίδιο να γίνει και με τον Τόμπσον.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.