Ads Top

Ανταρσία στον Παναθηναϊκό, έρχεται «μακελειό» - Ποιοι τρελάθηκαν, πώς απείλησαν - Στα όρια η ΠΑΕ



Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν κάνει μεγάλη υπομονή τους τελευταίους μήνες, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να κλονιστεί η εμπιστοσύνη τους προς τη διοίκηση του συλλόγου.


Το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας βρίσκεται σε οριακό επίπεδο, με τους παίκτες να φτάνουν στο σημείο να απειλήσουν με αποχή από τις προπονήσεις σε περίπτωση που δεν πληρωθούν τα χρήματα, που τους έχουν υποσχεθεί.

Η εξέλιξη αυτή βέβαια, φαίνεται ότι θα αποφευχθεί, αφού η ΠΑΕ ενημέρωσε επίσημα ότι οι ποδοσφαιριστές εξοφλήθηκαν πλήρως τη δόση Οκτωβρίου, ενώ οι Έλληνες του ρόστερ θα πληρωθούν το 30% της δόσης Δεκεμβρίου την ερχόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, το μεγάλο ζήτημα έγκειται στην προσπάθεια του Τριφυλλιού να πάρει την αδειοδότηση για το επόμενο πρωτάθλημα, κάτι που για να συμβεί είναι απαραίτητη προϋπόθεση να υπογράψουν οι παίκτες τους διακανονισμούς που έχει προτείνει η διοίκηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό δεν πρόκειται να γίνει, εάν δεν τηρηθούν οι οικονομικές δεσμεύσεις προς όλους τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο τους Έλληνες!

Δηλαδή, ακόμα κι αν γίνει πράξη η υπόσχεση για άμεση καταβολή του 30% της δόσης Δεκεμβρίου στους Έλληνες, θα απαιτηθεί από την πλευρά των παικτών ανάλογη εξόφληση (ή έστω πειστικές εγγυήσεις) και για τους ξένους. Ειδάλλως, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην υπογράψουν τους διακανονισμούς και ο Παναθηναϊκός να μην πάρει άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα. Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό ότι με την προθεσμία κατάθεσης των φακέλων για αδειοδότησης να εκπνέει στις 16 Απριλίου, οι Πράσινοι… τρέχουν να προλάβουν το κακό!

Το θέμα του τεχνικού διευθυντή

Κατά τα άλλα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το ζήτημα πρόσληψης νέου τεχνικού διευθυντή για την ομάδα. Η υπόθεση του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος εθεωρείτο φαβορί για τη θέση, έχει «παγώσει» και στο κάδρο φέρονται να έχουν μπει κι άλλοι υποψήφιοι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Κωνσταντινίδης, σύμφωνα με  δημοσιεύματα, για τον οποίο πάντως πηγές αναφέρουν ότι δεν έδειχνε ιδιαίτερα θετικός στη συγκεκριμένη προοπτική πριν από λίγο καιρό…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.