Ads Top

Όλη η αλήθεια για τον Λάζαρο: Μένει ή φεύγει από την ΑΕΚ;



Τι έχει γίνει μέχρι στιγμής στις επαφές της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και ποια είναι τα δεδομένα εν όψει των τελικών συζητήσεων που αναμένεται να έχουν οι δύο πλευρές.


Ο Έλληνας άσος βρίσκεται για ακόμη μια φορά μέσα στη σεζόν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Για την ακρίβεια, οι τελευταίες δύο εβδομάδες τον βρίσκουν σταθερά στην επικαιρότητα. Αρχικά λόγω της πρώτης συνάντησης που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και στη συνέχεια λόγω των δύο κρίσιμων γκολ που πέτυχε, με τον Πλατανιά, που έφερε την ΑΕΚ ένα βαθμό μακριά από το πρωτάθλημα και με τη Λάρισα, που την έστειλε τον τελικό κυπέλλου.

Όπως είναι λογικό, έπειτα από όλα αυτά το ζήτημα της παραμονής του ή μη στην ΑΕΚ ήρθε ξανά στην... πρώτη γραμμή. Ασφαλείς προβλέψεις κανείς δεν μπορεί να κάνει. Ωστόσο, μπορούμε να καταγράφουμε τα δεδομένα μέχρι σήμερα. Ο Χριστοδουλόπουλος ήρθε στην Ένωση το καλοκαίρι του 2016, στα τέλη της μεταγραφικής περιόδου. Μια κίνηση που στην πραγματικότητα έγινε με δική του πρωτοβουλία, αφού η απόκτησή του προχώρησε μετά από προσωπική επαφή που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σε εκείνο το σημείο της καριέρας του, ο διεθνής άσος αναζητούσε ένα... restart της καριέρας του και έκρινε ότι η ΑΕΚ ήταν το κατάλληλο περιβάλλον για εκείνον. Επρόκειτο, δηλαδή, για μια καθαρά αγωνιστική απόφαση, η οποία όπως αποδείχθηκε τον δικαίωσε πλήρως. Τότε, λοιπόν, συμφώνησε για συμβόλαιο δύο συν ενός χρόνων. Ένα συμβόλαιο με κλιμακωτές απολαβές, που ξεκινούσαν από τις 240.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, τον δεύτερο (τον φετινό) έγιναν 280.000 ευρώ και τον τρίτο η πρόβλεψη που έγινε ήταν για 320.000 ευρώ.

Στην συνάντηση που έγινε με το αφεντικό της ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα, αυτό που του ζητήθηκε ήταν να ενεργοποιηθεί αυτή η οψιόν για τον επόμενο χρόνο, με τις απολαβές των 320.000 ευρώ και από εκεί και πέρα πάνω σε αυτή τη βάση να γίνει κάθε άλλη συζήτηση για επέκταση. Εκείνος από την πλευρά του έδειξε ότι το δικό του «θέλω» είναι να διαπραγματευτεί εξ αρχής ένα νέο συμβόλαιο με την Ένωση, μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας και με καλύτερες απολαβές.

Σε αυτό το σημείο βρίσκεται το θέμα της παραμονής ή μη του Έλληνα άσου σήμερα. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι το επόμενο διάστημα θα γίνει και νέα συζήτηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Λάζαρο. Κι όπως προαναφέραμε, δεν είναι εφικτό να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη για την έκβασή της...

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.