Ads Top

Σκάει αποχώρηση-βόμβα στο ποδόσφαιρο - Μεγάλη νίκη Μελισσανίδη κόντρα σε όλους



Μπορεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ να ξεκίνησε και πάλι κανονικά το περασμένο Σαββατοκύριακο, ωστόσο τα όσα ακολούθησαν μετά το «ντου» του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και φυσικά ο μεγάλος κίνδυνος για Grexit, έχουν δημιουργήσει τρομερά προβλήματα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.


Παρότι τα σενάρια περί αποχώρησής του από την Ομοσπονδία έχουν κοπάσει το τελευταίο διάστημα, η παραμονή του στον προεδρικό θώκο, μόνο σίγουρη και δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται, ειδικά μετά τη δυσαρέσκεια που δεν δίστασε να βγάλει η FIFA.

Πριν από λίγες ημέρες, άλλωστε, γράφτηκε πως είναι πιθανό ο Βαγγέλης Γραμμένος να αποχωρήσει και η θέση του προέδρου να καλυφθεί με εσωτερική προαγωγή μέλους της ΕΠΟ. Το συγκεκριμένο σενάριο μάλλον δεν μπορεί να υλοποιηθεί, τουλάχιστον για την ώρα, καθώς για να γίνει κάποιος πρόεδρος στην Ομοσπονδία, θα πρέπει να εκλεγεί.

Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, τις τελευταίες μέρες ακούγεται εντόνως στα γραφεία της ΕΠΟ, πως θα υπάρξει μία άλλη σημαντική αλλαγή, όχι του προέδρου και μάλιστα άμεσα.

Αυτή η αλλαγή αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της σεζόν και αφορά καταλυτικό - επιτελικό στέλεχος της Ομοσπονδίας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη εξέλιξη θα φέρει την «υπογραφή» του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Εφόσον, λοιπόν, επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο, τότε θα πρόκειται για ένα γερό «μπάσιμο» της ΑΕΚ στην ΕΠΟ και προφανώς για μία… νίκη του «Τίγρη» απέναντι σε όλους και σε όλα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.