Ads Top

«Στο μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ χωρούν ΜΟΝΟ παίκτες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ»!



Με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη, μετά το Πάσχα, ξεκινάει και επίσημα το πλάνο της ομάδας για τη νέα χρονιά στο οποίο εμπεριέχουν ποιοτικές μεταγραφές. Προϋπόθεση όλων είναι η εξασφάλιση της 2ης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.



Απόστολος Παγώνης


Αυτή την φορά ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου του Βορρά δεν θα κάνει τρομακτικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα όπως μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Από την στιγμή που το κεφάλαιο προπονητής έχει κλείσει με την παραμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου, ευτυχώς γιατί οι συμβουλάτορες του Σαββίδη ήταν ικανοί να τον πείσουν για να φέρει στην Τούμπα προπονητές τύπου Στανόγιεβιτς, αυτό που θα κληθεί να πράξει ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με παίκτες επιπέδου Τσάμπιονς Λίγκ.

Τα πράγματα μη νομίζετε ότι είναι καλύτερα και στο κομμάτι «μεταγραφές». Αν δούμε ποιοι ήρθαν το καλοκαίρι, και τον χειμώνα στην Τούμπα και ποιοι παίζουν θα καταλάβουμε πολλά. Αν βγάλουμε απ’ αυτή την δεξαμενή τους Βιερίνια και Μακ, που ξέρουν τι εστί ΠΑΟΚ και Τούμπα, τα κουκιά είναι μετρημένα. Ένας Πασχαλάκης κι ένας Μαουρίσιο είναι τα μοναδικά στελέχη του κορμού της ομάδας. Χρειάζεται να γίνουν προσεκτικές και στοχευμένες κινήσεις για να μην υπάρξει στη συνέχεια πανικός.

Γι’ αυτό και έχει σημασία να γίνει σωστός σχεδιασμός και η ομάδα να είναι έτοιμη από την αρχή της προετοιμασίας. Σε αυτή την λογική ο ΠΑΟΚ έχει «κλεισμένο» από τώρα τον Πέδρο Κόντε, έχει σταντ μπάι τον Εβγέν Χατσερίντι, ενώ παράλληλα κινείτε για κάτι πολύ δυνατό, Κυριάκος Παπαδόπουλος και φέρεται να είναι σε πολύ προχωρημένες επαφές με ξένο παίκτη της Superleague, ακούγεται και πάλι η περίπτωση του Μάντσον από τον Ατρόμητο.

Το πρώτο μεταγραφικό ταξίδι του ΠΑΟΚ είναι πλέον γεγονός. Ο Λούμπος Μίχελ, βρίσκεται εκτός Ελλάδος προκειμένου να διαπραγματευτεί την απόκτηση ποδοσφαιριστή. Για την ώρα, δεν έχει βγει τίποτα προς τα έξω, ως διαρροή, για την χώρα που επισκέφθηκε ο Σλοβάκος, ούτε φυσικά και το όνομα του ποδοσφαιριστή για τον οποίον ενδιαφέρονται στην Τούμπα.

Βέβαια, προϋπόθεση όλων των παραπάνω που αναφέραμε, για τον Ιβάν Σαββίδη, είναι η ομάδα να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ. Το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια (Πανιώνιος, Ξάνθη στην Τούμπα, Παναθηναϊκός εκτός και Πλατανιάς εντός) και, φυσικά, στον τελικό Κυπέλλου που δίνει την προοπτική για την κατάκτηση ενός τροπαίου.

Υ.Γ. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους τους Έλληνες και προσοχή στις μετακινήσεις μας.

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.