Ads Top

«Αρπάζουν» τον καλύτερο παίκτη του ΠΑΟΚ; Το απίθανο σενάριο, ο σούπερ σταρ και τα... 7 εκατ. ευρώ



Ένα από τα «καυτά» ονόματα του φετινού καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Ο Έλληνας άσος έκανε φέτος μαγικά παιχνίδια και συγκέντρωσε πολλά βλέμματα από το εξωτερικό.


Είναι επόμενο, λοιπόν, το καλοκαίρι να υπάρξουν ομάδες που θα χτυπήσουν την πόρτα του Δικεφάλου για τον παίκτη, ενώ ήδη κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για υποψήφιους «μνηστήρες».

Ένα απ' αυτά παρουσιάζει τη Γαλατασαράι να έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον νεαρό μεσοεπιθετικό, αν και στην πραγματικότητα δεν είναι εύκολο για την τουρκική ομάδα να κινηθεί επίσημα για τον παίκτη.

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι στη θέση που αγωνίζεται ο Δημήτρης Πέλκας, η «Γαλατά» διαθέτει ένα σούπερ σταρ, τον Γιουνές Μπελχαντά, ο οποίος είναι βασικός κι αναντικατάστατος και τη φετινή σεζόν κάνει «παπάδες». Οπότε δεν πονάει ο τουρκικός σύλλογος για να κάνει μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση, δαπανώντας, μάλιστα, αρκετά χρήματα, μιας και θυμίζουμε ότι ο Έλληνας άσος έχει ρήτρα αγοράς 7 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, η Γαλατασαράι δε διανύει και την καλύτερη εποχή της στα οικονομικά. Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, ότι ήταν η μοναδική ομάδα στην Τουρκία που δεν εξασφάλισε άδεια στον έλεγχο της UEFA για την αδειοδότηση ενόψει της επόμενης σεζόν. Η υπόθεσή της θα επανεξεταστεί τον Μάιο, όταν και θα έχει κριθεί αν θα έχει πάρει το πρωτάθλημα, κάτι που μπορεί να της δώσει ανάσα λόγω των εγγυημένων εσόδων από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως και να έχει, με τα υπάρχοντα δεδομένα, θεωρείται πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο, η «Γαλατά» να κάνει κίνηση για τον Δημήτρη Πέλκα, καθώς δεν μπορεί να ικανοποιήσει τα «θέλω» που έχουν θέσει στην Τούμπα. Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να προεξοφλήσει τίποτα, καθώς στα μεταγραφικά όλα μπορεί να ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.