Ads Top

Οι πρώτες κινήσεις Μαρτίνς - Βραζιλιάνος με 2,5 εκατ. και «λαβράκια» - Τι «παίζει» με όνομα-θρύλο



Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη σεζόν και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έκλεισαν από τώρα τον νέο προπονητή της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς.


Η κίνηση αυτή δίνει στους Πειραιώτες το δικαίωμα και την άνεση χρόνου να προχωρήσουν στον σχεδιασμό της νέας σεζόν δίχως την παραμικρή βιασύνη. Άλλωστε, βρίσκονται σχεδόν δύο μήνες μπροστά σε σχέση με την περσινή σεζόν, όταν ο τότε τεχνικός της ομάδας, Μπέσνικ Χάσι, είχε αναλάβει καθήκοντα στις αρχές Ιουνίου.

Συνεπώς, ο προγραμματισμός της ομάδας θα προχωρήσει άμεσα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνουν βεβιασμένες κινήσεις. Μην ξεχνάμε ότι διανύουμε σεζόν Μουντιάλ, κάτι που σημαίνει ότι οι μεταγραφές -ειδικότερα από το εξωτερικό- δυσκολεύουν, μιας και πολλές ομάδες περιμένουν τη συμμετοχή παικτών τους στη διοργάνωση, ελπίζοντας ότι θα ανεβάσουν τις μετοχές και τις τιμές τους.

Παρ’ όλα αυτά, στον Ολυμπιακό υπάρχει διάθεση να αρχίσει να τρέχει ο σχεδιασμός σε επίπεδο πιο «εύκολων» περιπτώσεων  με παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στο Μουντιάλ, αλλά και αποδεσμεύσεων από το τωρινό ρόστερ, που αναμένεται να είναι πολλές.

Ο Πεδράο και τα… λαβράκια από Σπόρτινγκ

Όσον αφορά στα ονόματα που ήδη έχουν αρχίσει να γράφονται για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Πέδρο Ενρίκε, ή Πεδράο όπως είναι γνωστός.

Πρόκειται για 25χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά, αφού συνεργάστηκε μαζί του στη Βιτόρια Γκιμαράες. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τον Πεδράο σε ιδιαίτερη εκτίμηση και παρά το γεγονός ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Σύμφωνα με το transfermarkt, η χρηματιστηριακή αξία του Βραζιλιάνου ανέρχεται περίπου στα 2.5 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για τους Πειραιώτες.

Κατά τα άλλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρτίνς διατηρεί καλές σχέσεις με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, στην οποία αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής. Όχι μόνο αυτό, αλλά το ίδιο ισχύει και για το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακό.

Τα «λιοντάρια» βρίσκονται σε καθεστώς μεγάλων αλλαγών, με τον πρόεδρο του συλλόγου να δηλώνει πρόσφατα ότι πολλοί παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν. Συνεπώς, ο Ολυμπιακός διαθέτει τις κατάλληλες επαφές και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να κάνει καλά «ψώνια» από μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Πορτογαλίας!

Τα σενάρια για Τζιοβάνι

Τέλος, οι φήμες που θέλουν τον  παλαίμαχο άσο των Ερυθρολεύκων, Τζιοβάνι, να δραστηριοποιείται σε πόστο scout επιφορτισμένο με την αγορά της Βραζιλίας δεν επιβεβαιώνονται από τις πληροφορίες μας.

Αντιθέτως, δεν φαίνεται να υπάρχει η παραμικρή επαφή ή εξέλιξη αναφορικά με το ενδεχόμενο ενεργοποίησης του Βραζιλιάνου θρύλου στον Ολυμπιακό.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.