Ads Top

«Χοντρό» επεισόδιο Σφαιρόπουλου με τους Αμερικανούς! (video)


Άγριος καβγάς την ώρα του αγώνα! Χάλασε το κλίμα στον πάγκο του Ολυμπιακού και μάλιστα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Πειραιωτών με την Αναντολού Εφές.


Πρωταγωνιστές ήταν ο Χόλις Τόμπσον και Τζαμέλ ΜακΛίν, οι οποίοι τσακώθηκαν με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, όταν αυτός τους έκανε αλλαγή.

Συγκεκριμένα, στα μέσα της δεύτερης περιόδου ο Τόμπσον αντικαταστάθηκε μετά από μόλις 2:40 στο παρκέ. Φάνηκε να λέει κάτι στον Σφαιρόπουλο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος τού φώναξε σε έντονο ύφος, με το επεισόδιο να τελειώνει άμεσα.

Εν συνεχεία, αντικαταστάθηκε και ο ΜακΛίν μετά από συνεχόμενες κακές άμυνες που έπαιξε, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να τον αποσύρει στον πάγκο και να του κάνει δριμύτατες παρατηρήσεις.

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε στον ΜακΛίν, ο οποίος αντέδρασε αντιμιλώντας στον προπονητή του!

Η αντίδραση του Αμερικανού «πυροδότησε» την έκρηξη του Σφαιρόπουλου, με τους δύο άνδρες να έχουν έντονη λογομαχία. Μάλιστα, για να λήξει το επεισόδιο χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, καθώς ο βοηθός προπονητή, Μίλαν Τόμιτς, και ο συμπαίκτης του ΜακΛίν, Μπράιαν Ρόμπερτς, σηκώθηκαν και ζήτησαν από τον Αμερικανό να σταματήσει και να καθίσει στον πάγκο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα όσα συνέβησαν στον πα΄γκο δεν άρεσαν στο κοινό του ΣΕΦ, το οποίο κατάλαβε τι συμβαίνει και έκανε γνωστή τη δυσφορία του με αποδοκιμασίες.

Πάντως, δεν δόθηκε συνέχεια στην κόντρα. Αντιθέτως, λίγα λεπτά αργότερα ο ΜακΛίν πέρασε ξανά στο παρκέ και καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού!

Δείτε το βίντεο του gazzetta.gr από το επεισόδιο Σφαιρόπουλου-ΜακΛίν:


*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.