Ads Top

Ασύλληπτο deal από Μαρινάκη - Τινάζει την μπάνκα με 4 παίκτες -Έχει «ξεφύγει» ο Ολυμπιακός…



Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετυχαίνει εξαιρετικά deals λόγω των πολύ καλών διασυνδέσεων που έχει αναπτύξει στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.


Το φοβερό, μάλιστα, που συμβαίνει στην ομάδα του Πειραιά είναι ότι μπορεί και πουλάει παίκτες στο εξωτερικό, σε ασύλληπτα υψηλές τιμές, παρότι δεν τους υπολογίζει και δεν ανήκουν ουσιαστικά στο ρόστερ της.

Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά κατά τη θητεία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, ενώ αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να συμβεί ξανά το ίδιο. Δηλαδή, οι Πειραιώτες να βάλουν ένα κάρο λεφτά στα ταμεία τους, παραχωρώντας ποδοσφαιριστές που δε βρίσκονται έτσι κι αλλιώς στα πλάνα τους.

Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος αναμένεται να φέρει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ ευρώ (αγορά από Μπράγκα), αλλά και του Κωνσταντίνου Λαϊφή, η οψιόν του οποίου ανέρχεται περίπου στα 1,8 εκατ. ευρώ (αγορά από Σταντάρ Λιέγης).

Ο Ολυμπιακός, όμως, αναμένεται να βάλει και άλλα χρήματα στα ταμεία του από την παραχώρηση του Κωνσταντίνου Τσιμίκα (1,2 εκατ. ευρώ), αλλά και να λάβει ένα 50% από την πώληση του Μάρκο Γιάνκοβιτς, ο οποίος ανήκει κατά το ήμισυ στους Πειραιώτες (υπάρχει συνιδιοκτησία με την Παρτιζάν).

Υπάρχει μία πιθανότητα, όχι τόσο σοβαρή όμως, στον Ολυμπιακό να πάρουν χρήματα και από πώληση του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος, αν και εφόσον, παραχωρηθεί από τη Λεγανιές, στον Πειραιά θα λάβουν ένα ποσοστό της τάξης του 20%.

Μόνο από τις παραπάνω περιπτώσεις το εγγυημένο όφελος των πρωταθλητών ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ (χωρίς Γιάνκοβιτς και Σιόβα), ποσό που κρίνεται αδιανόητο για τα ελληνικά δεδομένα και, μάλιστα, για παίκτες που στην ουσία δεν ανήκουν στην ομάδα!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.