Ads Top

«Χαμός» στον Ολυμπιακό με τον αγαπημένο παίκτη του Μαρινάκη



Εν μέσω ανυπαρξίας ειδήσεων γύρω από τα αγωνιστικά ζητήματα, αλλά και την παύση της δράσης στα ελληνικά γήπεδα, ξεκίνησαν δειλά-δειλά οι πρώτες αναφορές σε μεταγραφικά σενάρια για το καλοκαίρι.


Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, γράφτηκε ήδη στη Γερμανία πως υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από τη Σάλκε για την απόκτηση του Μάρκο Μάριν, κάτι που μοιάζει αυτή τη στιγμή περισσότερο να πηγάζει από μανατζερικές πηγές παρά να υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Η Σάλκε πάει... φουλ για τη 2η θέση στην Μπουντεσλίγκα και όπως όλα δείχνουν, θα εξασφαλίσει μια θέση απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε, οι επενδύσεις της θα είναι αρκετά δυνατές και δύσκολα θα προέρχονται από το ελληνικό πρωτάθλημα...

Πάντως, ο Ολυμπιακός έχει τους απαραίτητους δίαυλους επικοινωνίας με το γερμανικό ποδόσφαιρο και όπως φαίνεται, ξεκίνησε μια πρώτη προσπάθεια πλασαρίσματος του παίκτη ξανά στη γερμανική αγορά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Μάριν ούτε που το σκέφτεται αυτή τη στιγμή να φύγει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, καθώς είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος με όλα όσα έχει συναντήσει. Το πιο σημαντικό πρόβλημα στην υπόθεση αυτή είναι ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019 και φέτος πρέπει ή να ανανεώσει ή να πωληθεί.

Με δεδομένο ότι ακόμα είναι 29 ετών, αυτό θα είναι το τελευταίο καλό συμβόλαιο που θα υπογράψει και είναι άγνωστο αν θέλει ή αν μπορεί να του το προσφέρει ο Ολυμπιακός. Σίγουρα, ο παίκτης ποντάρει πολλά στις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει δείξει στον Γερμανό ότι είναι ένας από τους αγαπημένους του στην ομάδα. Ωστόσο, στα συμβόλαια δεν χωράνε συναισθηματισμοί και αν έπρεπε κανείς να ποντάρει για το τι θα συμβεί το καλοκαίρι, τότε πιθανότατα θα... κέρδιζε το στοίχημα η αποχώρηση του παίκτη.

Κάποιοι επιμένουν πάντως, ότι όπως ο Κέβιν Μιραλάς έτσι και ο Μάρκο Μάριν είναι διατεθειμένος αυτή τη στιγμή να ρίξει όσο... νερό χρειάζεται στο κρασί των απαιτήσεών του προκειμένου να παραμείνει κάτοικος Πειραιά.

Όσον αφορά τα σενάρια που έρχονται ξανά στην επικαιρότητα σχετικά με ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για τον Ροντρίγκο Μολέντο, φαίνεται πως αυτή τη στιγμή δεν έχουν καμία βάση.

Στα 31 του, πια, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχασε οριστικά το... τρένο προς τον Πειραιά με την μετακόμισή του τον Γενάρη στην πατρίδα του και την Ιντερνασιονάλ. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, άλλος είναι ο παίκτης από το Τριφύλλι που έχει... κάψει καρδιές στο Λιμάνι και για τον οποίο λέγεται πως το καλοκαίρι θα γίνει σίγουρα προσπάθεια απόκτησής του.

Πρόκειται για τον 24χρονο, Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα, αλλά είναι σίγουρο πως έχει σαν προτεραιότητα να παίξει στο εξωτερικό. Οι Ερυθρόλευκοι, όμως, θα τον ήθελαν στις τάξεις τους και φαίνεται πως θα γίνει μια σημαντική προσπάθεια να ντυθεί στα ερυθρόλευκα...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.