Ads Top

Αποχώρηση-βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ποιος «τρελάθηκε» και τα μαζεύει;


Δε θα πιστέψετε ποιος παράγοντας αποχωρεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο! - Απρόσμενη εξέλιξη που θα φέρει νέες εξελίξεις....


Οι συνέπειες από τα όσα έγιναν στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, είναι αλυσιδωτές. Δεν αφορούν μόνο τις δύο ομάδες, αλλά και την όλη λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου, η επόμενη μέρα του οποίου, μετά και τις ποινές που αναμένονται με τις «ευλογίες» των διεθνών οργάνων, δεν αναμένεται να είναι η ίδια.

Πέραν από τις αντιδράσεις που θα φέρουν οι όποιες τιμωρίες, από το όλο σκηνικό «πολέμου» που έχει στηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να προκύψουν και… ανακατατάξεις, αρκετά σημαντικές για να αλλάξουν τα δεδομένα και τις ισορροπίες.

Όπως γράφεται σήμερα, λοιπόν, πρωτοσέλιδα στη «Live Sport», στα πρόθυρα της παραίτησης βρίσκεται ο Βαγγέλης Γραμμένος, η «κεφαλή» της ΕΠΟ, καθώς παρουσιάζεται πλήρως απογοητευμένος αλλά και αγανακτισμένος με τα όσα έχουν εξελιχθεί τελευταία στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ παρουσιάζεται να βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές τις τελευταίες ώρες, από την άποψη ότι δέχεται ισχυρότατες πιέσεις από όλες τις πλευρές και για τους προφανείς λόγους.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε αυτή τη «διαδικασία» και γι’ αυτό εκτιμάται από αρκετούς που γνωρίζουν καλά τον χαρακτήρα του πως πολύ σύντομα θα αποχωρήσει από τη θέση του.

Σε αυτή τη φάση κάνει υπομονή, περιμένει τις εξελίξεις και όταν… καθίσει η σκόνη έχει την πρόθεση να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ, αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικά.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Από το Blogger.