Ads Top

«Μπουρλότο» από Γκαρσία, έγινε «Λεμονής» - Ποιοι «τρελάθηκαν» μαζί του, τι θα κάνει ο Μαρινάκης...



Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στον Ολυμπιακό μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Όσκαρ Γκαρσία κατά παικτών της ομάδας.


Ο Καταλανός τεχνικός άφησε σαφείς αιχμές για ποδοσφαιριστές που δεν τα δίνουν όλα στο γήπεδο και το sportdog.gr σάς αποκάλυψε από χθες με ρεπορτάζ ποιους εννοούσε ο κόουτς των πρωταθλητών.

Πάντως, ήταν επόμενο οι συγκεκριμένες ατάκες του Όσκαρ Γκαρσία να μην ηχήσουν καθόλου καλά στα αποδυτήρια της ομάδας. Ο Καταλανός κατηγόρησε ευθέως τους παίκτες του για την απόδοσή τους και, πλέον, προκάλεσε μεγάλο αναβρασμό στο εσωτερικού του συλλόγου κι ενώ ακόμα απομένουν αρκετά ματς μέχρι το τέλος της σεζόν.

    Αξίζει, μάλιστα, εδώ να σημειωθεί πως ο βασικός λόγος απομάκρυνσης του Τάκη Λεμονή ήταν το ότι ο Έλληνας τεχνικός είχε χάσει τα αποδυτήρια, καθώς δεν μπόρεσε να κρατήσει τις ισορροπίες και να διαχειριστεί τις δύσκολες προσωπικότητες της ομάδας.

Το ίδιο, λοιπόν, δείχνει να συμβαίνει τώρα και με τον Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος κατηγόρησε ανοιχτά τη... μισή ομάδα, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον του, την ώρα, φυσικά, που υπάρχει η εκτίμηση ότι η διοίκηση ήδη σχεδιάζει την επόμενη μέρα χωρίς να υπολογίζει τον Καταλανό τεχνικό.

Παράλληλα, όπως γίνεται κατανοητό, είναι παράλογο αυτή τη στιγμή να γράφεται για... μαύρη λίστα που θα δώσει ο Όσκαρ Γκαρσία στη διοίκηση, από τη στιγμή που ήδη ο Καταλανός εξέφρασε δημόσια την άποψή του για συγκεκριμένους παίκτες και ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι, πλέον, τα πράγματα έχουν γίνει ακόμα πιο ζόρικα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού και πως είναι σχεδόν απίθανο να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.