Ads Top

Ακραίο σενάριο για κορυφαία ελληνική ομάδα - Θέλει Ουζουνίδη για το καλοκαίρι;


Λέτε να το δούμε κι αυτό;


Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως έχουμε σε έναν από τους πάγκους των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς μπορεί μέχρι πρότινος ο κόουτς να ήταν… ακούνητος και να αποθεωνόταν από τους περισσότερους, ωστόσο το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετοί «ψίθυροι» σε βάρος του.

Μάλιστα, το πιο περίεργο στην υπόθεση είναι πως η κριτική που ασκείται στον προπονητή, δεν είναι τόσο από τον Τύπο και τον κόσμο, όσο από στελέχη του συλλόγου που έχουν αρχίσει να αμφισβητούν την αξία του.

Οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν πως τελευταία υπάρχει μία ισχυρή τάση εντός της ομάδας που προσπαθεί να τον «διαβάλλει» και να προωθήσει συγκεκριμένη διάδοχη λύση. Το θέμα, δηλαδή, φαίνεται πως είναι σοβαρό και είναι άγνωστο αν το έχει αντιληφθεί μέχρι τώρα ο κόουτς.

Οι «εχθροί» του προπονητή τού χρεώνουν πως η ομάδα δε νίκησε (από δικά του λάθη) στο πιο σημαντικό ματς που έδωσε τον τελευταίο καιρό. Γι' αυτό, μάλιστα, ήδη… πριονίζουν τη θέση του, προβλέποντας πως αν δεν έρθουν άμεσα νίκες, τότε θα φουντώσουν και τα παράπονα.

Πάντως, η διοίκηση τον στηρίζει και εφόσον δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο, μοιάζει δύσκολο να προκύψει αλλαγή προπονητή, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Για το καλοκαίρι, βέβαια, όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά.

Όσο για τον διάδοχο; Κάποιες φήμες λένε ότι προωθείται η επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, αν και εφόσον ο Έλληνας τεχνικός αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον Παναθηναϊκό και δεν επιλέξει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Λέτε να το δούμε κι αυτό;

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.