Ads Top

Σίγουροι στον Ολυμπιακό για... διπλό (!) μηδενισμό ΠΑΟΚ και ΑΕΚ


Ο Ολυμπιακός και οι δικηγόροι του εμφανίζονται βέβαιοι πως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα τιμωρηθούν με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών για όλα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.


Σύμφωνα με το ένθετο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Ολυμπιακός θεωρεί πως με όσα γράφει το φύλλο αγώνα ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών μέχρι και υποβιβασμό λόγω της εισβολής με όπλο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και της συμπεριφοράς του Λούμπος Μίχελ.

Η ερυθρόλευκη εφημερίδα, όμως, δεν σταματά εκεί καθώς θεωρεί πως και η ΑΕΚ πρέπει να τιμωρηθεί και αυτή ακόμα και με -10 με όσα γράφτηκαν στο φ.α. και της μη συνέχισης του αγώνα.

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» αναφέρει πως ο ΚΑΠ (παράγραφος 4 του άρθρου 21) προβλέπει τιμωρία και των δύο ομάδων για το ίδιο ματς και περιμένει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να τιμωρηθούν με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών.  «Εάν ο αγώνας δεν τελέστηκε ή δεν έληξε με υπαιτιότητα και των δύο ομάδων δεν προσμετράται για την έκτιση ποινών για καμία από τις ομάδες και οι ως άνω ποινές επιβάλλονται και στις δύο ομάδες», γράφει ο ΚΑΠ.

Ο Ολυμπιακός και οι δικηγόροι του εμφανίζονται βέβαιοι πως οι «δικέφαλοι» θα τιμωρηθούν «πακέτο» με την ποινή για την Ένωση να είναι -3 για φέτος και -2 για του χρόνου, εκτός φυσικά από το χρηματικό πρόστιμο. Αυτό φαίνεται και από το «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής» (βλέπε φωτό παρακάτω).

Μάλιστα, στο έντυπο... βλέπουν και μέχρι -10 της ΑΕΚ, αφού υποστηρίζουν πως αν θεωρηθεί αποχώρηση μετά την έναρξη του αγώνα το άρθρο 21, παράγραφος 3, ΙΙ, δ αναφέρει ότι η ομάδα τιμωρείται: «Με αφαίρεση δέκα (10) βαθμών και χρηματική ποινή από 8.000 έως 40.000 ευρώ».​


*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.