Ads Top

Γκαγκάτσης: «Ο Γκαρσία τραυματίστηκε στα αποδυτήρια» - Δικαστής: «Αυτό δεν περίμενα να το ακούσω!»


Στα άκρα η κόντρα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που δεν ξεκίνησε ποτέ στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή, ο Μάκης Γκαγκάτσης υποστήριξε από την πλευρά του Δικεφάλου ότι ο Όσκαρ Γκαρσία δεν τραυματίστηκε από την ταινία ταμειακής που έπεσε από την εξέδρα, αλλά μόνος του μέσα στα αποδυτήρια!


Αναλυτικά:

Μάκης Γκαγκάτσης: «Όλη την εβδομάδα, παρά τις συνεχείς προκλήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, και μέσω των ΜΜΕ που πρόσκεινται στον ΟΣΦΠ, αλλά και μέσω της επιστολής στην ΚΕΔ για αλλαγή διαιτητή του αγώνα για μια δήθεν συνάντηση, για την οποία υποβλήθηκαν μηνύσεις, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανακοινώσεων διασφάλισε την απόλυτα εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα.»

Πέσανε κάποια χαρτάκια. Σε όλα τα γήπεδα πέφτουν ρολά ταμειακών μηχανών. Στη σύσκεψη των μέτρων τάξης, είπαν ότι θα φύγουν με την πρώτη ευκαιρία. Δεν ήθελαν να παίξουν. Είναι όλο μεθοδευμένο. Δεν υπάρχει τραυματισμός. Το οίδημα μπορεί να δημιουργήθηκε μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού!

Στον αγωνιστικό χώρο η χαρτοταινία δεν φαίνεται με σαφήνεια σε ποιο σημείο έρχεται σε επαφή. Ο Καραπαπάς φώναζε... "να μείνει κάτω, να μείνει κάτω"!

Στα αποδυτήρια ήμουν κι εγώ. Το ιατρείο με τα αποδυτήρια είναι διπλανές πόρτες. Ο φερόμενος ως προπονητής του Ολυμπιακού, με ανθρώπους ασφαλείας, κλείστηκαν ένα τέταρτο στα αποδυτήρια. Ο γιατρός από την πρώτη στιγμή ήθελε να μπει. Μετά από ένα τέταρτο εξετάστηκε ο φερόμενος ως προπονητής του Ολυμπιακού. Ο φερόμενος τραυματισμός πιστεύουμε ακράδαντα ότι προκλήθηκε μέσα στα αποδυτήρια!»

Δικαστής: «Δεν καταλαβαίνω. Τι εννοείτε με αυτό που λέτε; Δικαστής: Αυτό δεν περίμενα να το ακούσω!».

Μάκης Γκαγκάτσης: Ο φερόμενος προπονητής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μη έχοντας τραύμα! Μέσα στα αποδυτήρια προκλήθηκε το τραύμα! Υπάρχει δήλωση αντιπροέδρου του Ολυμπιακού που λέει παίρνω την ομάδα και φεύγω,, γεια σας! Η απόφαση ήταν ειλημμένη από πριν. Ο φερόμενος προπονητής του Ολυμπιακού αρχικά έπιανε το κεφάλι του, μετά το μάτι του, όπου να'ναι..»

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΠΑΓΙΩΘΕΙ ΣΤΟ 'ΚΡΑΤΟΣ' ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΟΥΓΚΑΝΙΑΣ!
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(;)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΟ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ-ΚΥΡΙΩΣ-ΗΘΟΣ.
    Η ΜΟΝΗ ΥΠΑΡΚΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Π-Ο-Τ-Ε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΗΘΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.