Ads Top

Δεν σώζει τίποτα τον ΠΑΟ, έρχεται «κόλαση» - Φουλ επίθεση από Γιαννακόπουλο και πρωτοσέλιδο-φωτιά



Όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Live Sport, οι άνθρωποι της Σούπερ Λιγκ υποστηρίζουν πως η UEFA δίνει τη δυνατότητα στις ομοσπονδίες να χορηγήσουν μία περίοδο χάριτος τριών ετών σε ομάδες που αντιμετωπίζουν «ειδικές συνθήκες», για να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση για τις εγχώριες διοργανώσεις.


Η διοργανώτρια αρχή, λοιπόν, φέρεται να έχει συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, εδώ και 3-4 μήνες, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι από τη συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να επωφεληθεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος, με τα υπάρχοντα δεδομένα, είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλίσει την άδεια.

Πάντως, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο εύκολο για τους «πράσινους» να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη «διευκόλυνση» που φέρεται να παρέχει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Και αυτό γιατί στο Τριφύλλι θα πρέπει από τη μία να εξασφαλίσουν το «οκ» των πιστωτών και από την άλλη να δείξουν ένα... καλό πρόσωπο στην UEFA. Αυτή τη στιγμή, όμως, ούτε το πρώτο δείχνει ικανό να συμβεί, όταν οι «πράσινοι» έχουν φτάσει στα άκρα με αρκετούς παίκτες (όπως με τον Στέφανο Κοτσόλη που δέσμευσε τους λογαριασμούς της ΠΑΕ), αλλά ούτε και το δεύτερο.

    Την ίδια ώρα, σύμφωνα με άλλα ρεπορτάζ, στον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη απάθεια τους πιστωτές, ενώ δε δείχνουν να «καίγονται» για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, κάτι που ενδεχομένως να έχει να κάνει με την πιθανότητα το Τριφύλλι να αλλάξει διοικητικά χέρια άμεσα.

Άλλωστε, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή «επίθεση» της «Πράσινης» κατά της νυν διοίκησης. Η εφημερίδα ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ασκεί σκληρή κριτική για τη στάση που κρατάει η σημερινή ΠΑΕ, ενώ προετοιμάζεται, όπως φαίνεται, μια πολύ μεγάλη επένδυση από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ.

Βέβαια, όπως σας γράφαμε και χθες, δεν μπορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να μην είναι στο κάδρο για την τωρινή κατάσταση στο σύλλογο (χωρίς φυσικά να ευθύνεται πρωτίστως εκείνος), όταν λέγεται ότι το πρότζεκτ που έχει έτοιμο ξεπερνάει το 1 δισ. ευρώ. Πολλοί, δηλαδή, απορούν πώς γίνεται να αφήσει την ομάδα ακόμα και να υποβιβαστεί, όπως φημολογείται, για μερικές χιλιάδες ευρώ, τη στιγμή που οι προθέσεις του για το σύλλογο είναι τόσο μεγάλες.

Προφανώς, κάπως έτσι θα μπορούσε να εξηγηθεί και ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τη νυν διοικητική κατάσταση, σε μια προσπάθεια ενδεχομένως «απενεχοποίησης» για το τι μπορεί να συμβεί, αν και εφόσον η τωρινή διοίκηση δε λειτουργήσει με σκοπό ο σύλλογος να αποφύγει τιμωρίες και δύσκολες καταστάσεις.




sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.