Ads Top

«Χαμός» στο Λιμάνι με τις «ρουκέτες» Γκαρσία - Ποιους παίκτες εννοούσε, γιατί τους «έδωσε» δημόσια!


«Επανάσταση» από τον Καταλανό, βάζει μπουρλότο στα αποδυτήρια.


Φωτιές άναψε ο Όσκαρ Γκαρσία στον Ολυμπιακό με τα «καρφιά» που πέταξε κατά κάποιων παικτών, που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στις δηλώσεις του στη Nοva.

Μπορεί, βέβαια, ο Καταλανός τεχνικός να μην κατονόμασε ποδοσφαιριστές, ωστόσο οι ατάκες του ήταν «φωτογραφικές» και αφορούσαν συγκεκριμένους «ερυθρόλευκους» άσους.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr, ο κόουτς των πρωταθλητών άφησε ξεκάθαρες αιχμές για την παρουσία ξένων παικτών, όπως είναι ο Μάρκο Μάριν και ο Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο Όσκαρ Γκαρσία φαίνεται πως έχει πολλά παράπονα από τους δύο παίκτες, για τον πρώτο κυρίως λόγω της συμπεριφοράς του, καθώς είναι γνωστό ότι πρόκειται για πολύ δύσκολο και ιδιότροπο χαρακτήρα, και για τον δεύτερο λόγω της αγωνιστικής του απειθαρχίας, όταν με τα νεύρα του κάνει κακό στην υπόλοιπη ομάδα. Θυμίζουμε, άλλωστε, τη χαρακτηριστική απόφαση του Σέρβου φορ στο Περιστέρι που, κόντρα στις σχετικές οδηγίες, πήρε την μπάλα για να εκτελέσει αυτός το πέναλτι απέναντι στον Ατρόμητο, το οποίο, μάλιστα, έχασε.

Ωστόσο, οι αιχμές του Καταλανού δεν περιορίζονται μόνο στους δύο παίκτες. Αφορούν και τους Βέλγους της ομάδας, Οτζίτζα Οφόε, Μπίορν Ένγκελς και Γκιγιόμ Ζιλέ, οι οποίοι φαίνεται πως δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, με τους δύο πρώτους να πραγματοποιούν κάκιστη εμφάνιση στο τελευταίο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη».

Ο Όσκαρ Γκαρσία υπονόησε επίσης ότι κάποιοι παίκτες προκαλούσαν πρόβλημα και στο αποδυτήρια της ομάδας με τη συμπεριφορά τους. Και εδώ ο Καταλανός είχε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στο μυαλό του. Ο λόγος για τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος λέγεται πως διατάρασσε το καλό κλίμα στο εσωτερικό του συλλόγου κι αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που αποχώρησε τον περασμένο Γενάρη.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.