Ads Top

Πρώην του Ολυμπιακού προβάρει τα ασπρόμαυρα; - Τρελό σενάριο για «μπαμ» Σαββίδη με Έλληνα άσο!


Δηλωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ...


Κυκλοφόρησε σήμερα ένα τρελό σενάριο στον Τύπο, σύμφωνα με το οποίο ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να πάει στην Τούμπα το καλοκαίρι τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει για μία μεγάλη μεταγραφή στην άμυνα, μιας και η απόκτηση του Γιεβχέν Χατσερίντι είναι στον αέρα, μετά τις μέτριες εμφανίσεις του υψηλόσωμου αμυντικού στις αναμετρήσεις της Ντιναμό με την ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωση του Έλληνα άσου είναι πάρα πολύ δύσκολη, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

Μπορεί ο διεθνής στόπερ, που αναδείχθηκε από τον Ολυμπιακό, να είναι δηλωμένος οπαδός του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά προς το παρόν δε φαίνεται να σκέφτεται την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, αν και έχει δηλώσει δημόσια ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να αγωνιστεί στην αγαπημένη του Τούμπα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Έλληνας άσος δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει προς το παρόν από το Αμβούργο, εκτός αν η γερμανική ομάδα υποβιβαστεί. Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος, φαίνεται πως έχει κάνει ήδη μια προεργασία για το Αννόβερο.

Όπως και να έχει το μέλλον του Κυριάκου Παπαδόπουλου είναι στη Γερμανία και αυτή είναι και η επιθυμία του ατζέντη του, ο οποίος έχει ως γνωστόν εξαιρετικές διασυνδέσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Πάντως, όπως προαναφέραμε, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο διεθνής στόπερ να γυρίσει κάποια στιγμή στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΟΚ, καθώς είναι κάτι που θα το ήθελε πολύ. Όχι, όμως, σε αυτή τη φάση της καριέρας του, που το όνομά του ακόμα «μετράει» στο εξωτερικό και επιθυμεί να πετύχει μεγαλύτερα πράγματα εκτός συνόρων, τα οποία δεν τα έχει καταφέρει λόγω των σοβαρών τραυματισμών του...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.