Ads Top

«Σκοράρει για πλάκα, είναι πύραυλος, θυμίζει τον Μίλερ



Ως έναν σύγχρονο επιθετικό, ταχυδυναμικό, που έχει το ένστικτο του σκόρερ και στον Ολυμπιακό, αν προσαρμοστεί καλά, μπορεί να κάνει καλύτερη καριέρα από του Τζούρτζεβιτς, χαρακτήρισε τον Δημήτρη Μάνο σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Στέφανος Γαϊτάνος.


Ο πεπειραμένος τεχνικός, με πολλά χρόνια θητεία στα τμήματα υποδομής αλλά και στην πρώτη ομάδα της Βέροιας, που έχει αναδείξει ποδοσφαιριστές όπως ο Τσιάρτας και ο Αλεξανδρής, αποκάλυψε ακόμα ότι παλιότερα ο Δ. Μάνος είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Αναφέρθηκε στην ευκαιρία που θα μπορούσε να διεδικήσει στο εξωτερικό, αλλά και στο γεγονός ότι έχει πολύ καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες του μέσα στο γήπεδο.

«Ο Δημήτρης τέθηκε υπό αμφισβήτηση στη Βέροια, όταν του έδινα ευκαιρίες με την Κ20 του συλλόγου. Ήταν διαφορετική η δική μου άποψη από εκείνους που είχαν την ευθύνη, τότε, για την επαγγελματική ομάδα. Πρόκειται για κυνηγό με ένστικτο, έχει την ικανότητα να παίρνει τις κατάλληλες θέσεις και να βάζει το εύκολο γκολ. Το βασικό του προτέρημα είναι αυτό, το εύκολο γκολ, που το έχει από μικρό παιδί και όχι μόνο τώρα, που είναι πρώτος σκόρερ στη Β΄ Εθνική», σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.gr ο πεπειραμένος προπονητής και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Είναι καλοπροαίρετο παιδί, δέχεται εύκολα αυτά που έχεις να του πεις. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αποκτήσει καλή συνεργασία και με τους συμπαίκτες του, που επίσης είναι πολύ σημαντικό στη διάρκεια ενός αγώνα. Δεν είναι μόνο το ένστικτο αλλά και οι καλές συνεργασίες. Έχει χαμηλό σκαρί, είναι γρήγορος, μπορεί να αλλάξει εύκολα κατευθύνσεις. Θα προτιμούσα, ίσως, να τον δω στο εξωτερικό γιατί δεν υστερεί πουθενά: Σουτάρει πετυχημένα και με τα δύο πόδια, είναι ταχυδυναμικός στις μικρές αποστάσεις, έχει το τσαφ, την έκρηξη».

Θεωρείτε ότι μπορεί να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό; Συγκριτικά με τον Τζούρτζεβιτς, για παράδειγμα, μπορεί να έχει καλύτερη παρουσία στους Ερυθρόλευκους;

«Αν θα έχει ευκαιρία στον Ολυμπιακό, εξαρτάται από τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού. Δεκάδες νέα παιδιά έχουν βρεθεί στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω την κατάσταση εκεί. Αν δοθεί η ευκαιρία στα Ελληνόπουλα, θα είναι καλύτερα από κάποιους περίεργους που παίζουν τώρα. Ο Τζούρτζεβιτς που ανέφερες, για παράδειγμα, δεν έχει σχέση με τα δίχτυα. Μπορεί στην Παρτιζάν να ήταν πρώτος σκόρερ, αλλά στις κινήσεις που έκανε εκτός Σερβίας, απέτυχε. Μπορεί να μην έχει εύκολη την προσαρμογή στο ανώτερο επίπεδο και η εστία να του φαίνεται βελόνα. Ένας ποδοσφαιριστής με τις δυνατότητες του Μάνου μπορεί αν προσαρμοστεί καλά, να είναι καλύτερος του Τζούρτζεβιτς. Ο οποίος λειτουργεί με σύγχυση, νευρικότητα, άρα αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτό το επίπεδο. Διαβάζω ότι η θέση του είναι φουνταριστός, πατάει γερά κ.λπ. Κυνηγός είναι γκολ, όπως ο Μάνος, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

Ποιον θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζει το στιλ του;

«Είναι ένα από τα χαμηλά σασί, όπως ήταν ο Γκερντ Μίλερ στην εποχή του. Δεν είναι ψηλός, που θα καρφώσει την κεφαλιά. Είναι αυτός που θα στρίψει εύκολα, όμως, που θα ελιχθεί ανάμεσα στους αντιπάλους και θα βάλει γκολ. Όπου βάλει το πόδι του, γράφει η μπάλα. Παλιότερα τον είχαν δει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, σε ένα παιχνίδι των Κ20 που είχαμε δώσει. Είχαν ξετρελαθεί από τον Παναθηναϊκό και ρωτούσαν γιατί δεν τον βάζουμε στην επαγγελματική ομάδα να παίξει».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.