Ads Top

«Η ΑΕΚ μένει πιστή στις αρχές της»


Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ εκφράζει την συμπαράστασή του στην προσπάθεια της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να υπερασπιστεί την ομάδα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει να υπερασπιστεί την αγαπημένη μας ομάδα. Μέσα στο νοσηρό και ζοφερό τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τις παγίδες να στήνονται σε κάθε βήμα της, η ΑΕΚ μένει πιστή στις αρχές και στις παραδόσεις της και απαντά μόνο μέσα στο γήπεδο. 

Από την αρχή της σεζόν, κι ενώ οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να επιβληθούν με κάθε τρόπο, η ΑΕΚ ενεργεί με σεβασμό στο άθλημα. Χωρίς κραυγές, χωρίς εκβιασμούς, χωρίς «ή εμείς ή κανείς», χωρίς εισβολές σε αγωνιστικούς χώρους, χωρίς υπόγειες διαδρομές. Με παρεμβάσεις μόνο θεσμικές. Με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και με μία διοίκηση που προασπίζεται τα συμφέροντά της, αλλά και σέβεται το ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους. Είμαστε υπερήφανοι για όλα αυτά και είμαστε συμπαραστάτες σε αυτόν τον μεγάλο και τίμιο αγώνα». 

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.