Ads Top

«Τρελαμένοι» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ – Τι ζητούν και τι ετοιμάζουν μετά την εκδίκαση!



H απόφαση της «βαριάς» τιμωρίας για τον ΠΑΟΚ εξαιτίας της ματαίωσης του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει αναγκάσει τους φιλάθλους του Δικεφάλου να αναλάβουν δράση, εντείνοντας τις κινητοποιήσεις τους εν όψει της εκδίκασης για την έφεση, που έχει καταθέσει η ομάδα τους.


Ήδη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ακόμα και στην Αθήνα. Έχουν διαδηλώσει έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Αποκορύφωμα των κινητοποιήσεών τους αποτέλεσε το σημερινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες πριν την εκδίκαση της έφεσης, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή.

Όπως σας έχουμε επισημάνει, συζητιέται έντονα τις τελευταίες ώρες το σενάριο ο ΠΑΟΚ να δικαιωθεί κατά το… ήμισυ. Δηλαδή, ναι μεν να κατακυρωθεί το ντέρμπι της Τούμπας υπέρ του Ολυμπιακού στα χαρτιά, αλλά παράλληλα να επιστραφούν στον Δικέφαλο οι τρεις βαθμοί, που του αφαιρέθηκαν με βάση την πρωτόδικη απόφαση.

Το εν λόγω ενδεχόμενο φαίνεται να είναι ένας τρόπος για να αμβλυνθούν κάπως οι αντιδράσεις των οπαδών του Δικεφάλου. Μπορεί οι φίλοι του ΠΑΟΚ να έχουν τονίσει ότι επιθυμούν την πλήρη δικαίωση της ομάδας τους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαντάζει εύκολο να συμβεί.

Συνεπώς, ακόμα κι αν εφαρμοστεί η προαναφερθείσα «μεσοβέζικη» λύση, η -έστω και εν μέρει- δικαίωση των Θεσσαλονικιών θα τους κρατήσει γερά μέσα στο παιχνίδι του τίτλου και πιθανότατα θα είναι αρκετή για να κατευνάσει σε μεγάλο βαθμό την οργή του κόσμου.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.