Ads Top

Επικος Βασιλαράς για την εμπλοκή Γιαννακόπουλου στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ: «Ο Δημήτρης...»



Το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θέλει χρόνο αλλά θα σε κάνει ξανά ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.


Να λοιπόν που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από καιρό ασχολούμαστε και πάλι, συνολικά ως Παναθηναϊκοί, με ένα ΣΟΒΑΡΟ και κυρίως ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ (γιατί σοβαρά ήταν και τα υπόλοιπα) θέμα. Με ένα θέμα στην κυριολεξία ζωής ή θανάτου. Διότι δεν υπάρχει μέση λύση. Ειτε αλλάζεις σελίδα, αποκτάς όραμα και γίνεσαι ξανά ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είτε μένεις με τους φανερούς και τους κρυφούς που σε διοικούν και αργά ή γρήγορα... πεθαίνεις καθώς και οι μεν και οι δε είναι ανύπαρκτοι και επικίνδυνοι. Για το λόγο αυτό δεν φαντάζομαι να υπάρχει και κανείς σοβαρός που να μην βλέπει με καλό μάτι όλα αυτά που συμβαίνουν εσχάτως.

Δεν είναι η πρώτη φορά τις τελευταίες εβδομάδες που το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εμπλέκεται με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Και να είστε βέβαιοι πως δεν θα είναι ούτε και η τελευταία. Το ρεπορτάζ του Βασίλη Βέργη είναι προφανές ότι ισχύει. Οχι, γιατί το επιβεβαίωσε ο Βασιλειάδης, αλλά γιατί... ισχύει και σε αυτό δεν χωρά καμία περαιτέρω αμφιβολία. Και μπράβο φυσικά και ειλικρινά σε αυτόν που το ανέδειξε. Βέβαια προσωπικά για μένα και μετά συγχωρήσεως αυτό που με καίει, όχι τώρα, αλλά εδώ και μήνες, είναι να γίνει η δουλειά και να ΣΩΘΕΙ ο Παναθηναϊκός και όχι η είδηση με καθαρά δημοσιογραφικά κριτήρια.

Πάμε παρακάτω και ξεκινάμε λοιπόν παίρνοντας ως δεδομένο το (νέο) γερό μπάσιμο του ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ για να πάρει στα χέρια του όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά στην ουσία ολόκληρο τον Παναθηναϊκό. Στα πολύ θετικά σε σχέση με την προηγούμενη προσπάθεια που έκανε και δεν του βγήκε είναι πρώτον ότι έχουν βρεθεί ΠΟΛΛΑ λεφτά (και) μέσω επενδυτών και δεύτερον πως πρόκειται για μια μπίζνα που βολεύει ΟΛΟΥΣ να φτάσει μέχρι τέλους.

Βασική και αναγκαία προϋπόθεση για να προχωρήσει όλο αυτό το πλάνο (στο οποίο για να καταλάβετε ο Παναθηναϊκός φέρεται να είναι απλά ένα μέρος του) είναι φυσικά το ΟΑΚΑ το οποίο εφόσον το πάρει ο Γιαννακόπουλος... ξεχάστε το. Θα γίνει ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα, το οποίο θα στεγάσει ολόκληρο τον σύλλογο και δεν θα έχει ουδεμία σχέση με αυτό που μέχρι σήμερα γνωρίζουμε.

Αν μου ζητούσε κάποιος αυτή τη στιγμή την πρόβλεψή μου θα έλεγα ότι οι πιθανότητες για να πάμε σε happy end και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, που τόσο μας έχει λείψει, είναι πολλές. Το σημειώνω άλλωστε σταθερά στην αρθρογραφία μου εδώ και 2-3 μήνες, δίχως ουδεμία διάθεση για εμπόριο ελπίδας. Μονάχα με βάση ότι μαθαίνω και όπως το αξιολογώ. Και μάλιστα επειδή οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο και αποφεύγονται οι όποιες επιβεβαιώσεις είναι ένας λόγος παραπάνω για να καταλάβεις και πόσο σοβαρό είναι το θέμα αλλά και πόσο σοβαρά το χειρίζονται όλες οι πλευρές. Οπως να πούμε επίσης και σε σχέση με κάποιες άλλες ψιλοπροσεγγίσεις που έχουν προκύψει πως η συγκεκριμένη είναι η νύχτα με τη μέρα. Απείρως καλύτερη για όσους δεν πιάνουν το νόημα της παραπάνω φράσης.

Από την άλλη βέβαια δεν έχει σημασία το τι πιστεύει ο καθένας μας, αλλά το που θα κάτσει η μπίλια ανάμεσα στους άμεσα εμπλεκόμενους. Αλλωστε εκεί παίζεται το παιχνίδι, όχι στα δημοσιεύματα. Γι' αυτό το λόγο και χρειάζεται απ' ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ μεγάλη υπομονή, ψυχραιμία και η μπάλα κάτω. Δεν είναι κάτι εύκολο, θα έλεγα πως είναι όμως αρκετά πιθανό, παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν ως προς την υλοποίησή του. Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός δεν λένε; Απλά επειδή όσο εύκολα τρελαίνεσαι και ενθουσιάζεσαι, άλλο τόσο μπορείς να απογοητευτείς και να πέσεις ξανά στα πατώματα, ας περιμένουμε λίγο. Μήπως χάνουμε και κάτι;

Σε κάθε περίπτωση ότι είναι να γίνει θα γίνει σύντομα και το αργότερο ως το Πάσχα θα ξέρουμε. Εξ ου και ο τίτλος περί Ανάστασης. Αλλωστε, αν γίνει το deal περί τέτοιας θα πρόκειται. Και λόγω της απίστευτης ταλαιπωρίας στην οποία έχουμε υποβληθεί αλλά και λόγω της απίστευτης δυναμικής που θα σου δώσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Βλέπετε μιλάμε για έναν λαό καταρρακωμένο, που ψάχνει μια ευκαιρία για να ξεσπάσει (με την καλή έννοια), για ένα ρόστερ ανθρώπων με τεράστια οικονομική επιφάνεια, αλλά και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος ασχέτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με το πως επιλέγει να λειτουργεί  σε αρκετές περιπτώσεις και τα μέτωπα που ανοίγει, είναι ένας τύπος που έχει τον τρόπο να σου δώσει τη δυναμική που χρειάζεσαι, να σε κάνει ξανά ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟ. Και ένας άνθρωπος επίσης που είχε, έχει και θα έχει πάντα στο μυαλό του να ολοκληρώσει αυτό που δεν έκανε στο παρελθόν ο πατέρας του και ο θείος του. Μακάρι να ήρθε η ώρα, μακάρι να γίνουμε ξανά ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ...

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.