Ads Top

Κείμενο-φωτιά για τον Μελισσανίδη - «Τώρα το κατάλαβε για τον Σαββίδη;»!


«Ξέχασε να μας πει ποιος πήγε να τον πιάσει κορόιδο...».


Ο Μελισσανίδης έσυρε έναν καλογραμμένο εξάψαλμο στον Σαββίδη, αλλά... ξέχασε να μας πει πώς πήγε να τον πιάσει κορόιδο ο πρώην σύμμαχος (μπρος στον «κοινό εχθρό») Ιβάν.

Χαιρετώ το πλατύ κοινό αυτής της ψαγμένης ιστοσελίδας που πήρε τη γενναία απόφαση να με φιλοξενεί.

Αν στο μέλλον με κάνει να αισθανθώ άνετα θα προβώ σε αχρείαστες αποκαλύψεις σχετικά με το όνομά μου.

Συμφώνησε με τα αφεντικά της (της ιστοσελίδας) να καταθέτω από καιρού εις καιρόν τις αιρετικές απόψεις μου, έτσι για να διαβάζετε και να περνάει η ώρα σας με ερωτήματα που πάνω στη φούρια της επικαιρότητας δεν ακούγονται την στιγμή που προκύπτουν.

Διάβασα λοιπόν την καλογραμμένη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γεγονότα της Τούμπας. Καλογραμμένο κείμενο, καλά ελληνικά, μελετημένες εκφράσεις.

Η ανακοίνωση με τον ωραίο τρόπο της, περνάει γενεές δεκατέσσερεις τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Δεν μας λέει τίποτα όμως για το πώς φτάσαμε μέχρι εδώ.

Δεν προέκυψε από το πουθενά ο ομογενής επιχειρηματίας.

Δεν έφτασε να πανηγυρίζει για την εκλογή του «δικού του» Βαγγέλη Γραμμένου στην ΕΠΟ μόνος του. Τον βοήθησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο Ιβάν κατά πως λέγεται έβαλε τα μετρητά και ο «Τίγρης» τον Θωμά Μητρόπουλο που είχε ξανακάνει την δουλειά και ήξερε.

Όπως ήξερε και ο ίδιος ο Μελισσανίδης όταν δήλωνε περιχαρής και σίγουρος πως οι γκρανκάσες θα σφυρίζουν μόνο στα τρένα.

Είναι εύκαιρος ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ να μας ενημερώσει αν ο διαιτητής Κομίνης, που τελικά κατακύρωσε το γκολ του ΠΑΟΚ, είναι γκρανκάσα;

Μπορεί να μας εξηγήσει πώς έγινε και άλλαξε ξημερώματα Κυριακής η απόφαση για τον ΠΑΟΚ και απαλείφθηκαν οι ποινές; Τώρα κατάλαβε ότι ο Σαββίδης είχε «ανάρμοστη» συμπεριφορά;

Όταν συμμαχούσε μαζί του για να φύγει από την ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα; Ωραίες οι ανακοινώσεις, αλλά έρχεται και η ώρα της αυτοκριτικής.

Ας βγει «παντελονάτα» ο κ. Μελισσανίδης να μας πει ότι την πάτησε. Η συμμαχία ήταν φαίνεται ειδικού σκοπού: Να ξεδοντιαστεί ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός.

Οταν ήρθε η ώρα να μοιραστεί η λεία από την εξόντωση του κοινού εχθρού ο Ιβάν σήκωσε τα λάφυρα και άφησε τον «σύμμαχο» με την όρεξη. Συμβαίνουν αυτά στις λυκοφιλίες.

Να του σέρνεις όμως ένα καλογραμμένο εξάψαλμο και να μην λες κουβέντα για το πώς πήγε να σε πιάσει κορόιδο δεν είναι ωραίο. Υπάρχει και κόσμος που καταλαβαίνει…

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο καλή μακακία έγραψες! Και δεν πειράζει, δε χρειάζεται να μας πεις το όνομά σου. Άφησέ το έτσι να αιωρείται... Και μπράβο και στην ιστοσελίδα που επέτρεψε ένα τέτοιο άρθρο (που το ονομάζει και κείμενο φωτιά!) να βγει ανυπόγραφο. Γενικά, επειδή πολύ εξυπνάδα κυκλοφορεί, αυτά που γράφεις και προτείνεις είναι εκτός πραγματικότητας. Γιατί να βγει ο Μελισσανίδης να παραδεχτεί σ'εσένα ότι πιάστηκε κορόιδο;! Έλεος με όλους τους εξυπνάκηδες. Κανείς μας δεν ξέρει τι γίνεται παρασκηνιακά και ελπίζω πως πολλοί θα συμφωνήσουν ότι ο Μελισσανίδης δεν είναι και τόσο χαζός όσο μας λες. Από τις επιφανειακές πληροφορίες που έχουμε όλοι, φαίνεται πως η προτεραιότητά του ήταν/είναι να μπορέσει να ξαναφτιάξει γήπεδο για την ΑΕΚ. Ξέρεις εκείνο το γήπεδο που της έκλεψαν μέσα από τα χέρια της με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και την ανάγκασαν να γκρεμίσει το ήδη υπάρχον. Και επίσης επειδή ο Μελισσανίδης όντως γουστάρει την ΑΕΚ και γνωρίζει και ποδόσφαιρο αποφάσισε να ξαναμπεί στο παιχνίδι (έστω και με τη σκέψη του κέρδους, κανείς δεν είπε ότι είναι Άγιος) και να βρει τρόπους να σταματήσει το μονοπώλιο και όλη αυτή η τρέλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και το αποδεικνύει και με τη στάση του, καθώς και με τη στάση της ΑΕΚ γενικά που δε μπαίνει στη διαδικασία να ξεκατινιαστεί (γιατί κι αυτό παντελονάτη στάση είναι) όπως εσύ θα ήθελες. Πώς μπορεί κανείς να κατορθώσει λοιπόν να συμβάλλει στο να αλλάξουν κάποια πράγματα; Με συμμαχίες, το είπες και μόνος σου! Είναι απλές βασικές αρχές στρατηγικής. Ειδικά στα πολιτικά τεκταινόμενα (γιατί όλα είναι πολιτική και στη συγκεκριμένη περίπτωση περί πολιτικής πρόκειται όσο και αν δε μας αρέσει και θέλουμε να το λέμε μπάλα), οφείλεις να κάνεις συμμαχίες ακόμα και με ανθρώπους ή ομάδες που δεν σου αρέσουν 100%. Εννοείται ότι ο Μελισσανίδης ήξερε τι και πώς και ποιος. Από την άλλη ούτε ο Σαββίδης είναι χαζός, το αντίθετο θα έλεγα. Βέβαια από τα τελευταία γεγονότα άλλο αποδεικνύεται, αλλά έτσι γίνεται στη ζωή, οι άνθρωποι αλλάζουν ή αν θέλεις αποκαλύπτονται τα πολύ στραβά τους και έπειτα ο καθένας προσαρμόζεται και παίρνει θέση ανάλογα, δεν πας κατευθείαν για μετωπική σύγκρουση όπως πήγε να κάνει ο άπειρος από ποδόσφαιρο (και συγκεκριμένα ελληνικό) Σαββίδης. Είπαμε, απλά βασικές αρχές στρατηγικής. Αυτά, δε θα το αναλύσω άλλο. Αλλά όχι και κείμενο φωτιά αυτή η λαλαριά... Έχασα τον χρόνο μου να γράψω κι εγώ με τη δική μου λαλαριά, αλλά δε μπορώ άλλο να ακούω και να διαβάζω μπούρδες. Μάλλον πρέπει να προσαρμοστώ κι εγώ στο τι διαβάζω και στο τι κλικάρω. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.