Ads Top

Γυρίζει Έλληνας άσος στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι; - Τα σενάρια για την επιστροφή του



Ο Μανώλης Σιώπης αποτελεί σταθερά έναν από τους κορυφαίους μέσους στο πρωτάθληματα τις τελευταίες σεζόν, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό.


Ο Έλληνας άσος ανήκει στους Ερυθρολεύκους, όμως αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανιώνιο, αφού το περασμένο καλοκαίρι δεν συμπεριλαμβανόταν στα βασικά πλάνα του τότε τεχνικού της ομάδας, Μπέσνικ Χάσι.

Πριν λίγες ημέρες, ο Σιώπης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Sportime, στην οποία εξέφρασε τη μεγάλη του επιθυμία να γυρίσει στον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλακαίρι. Πάντως, όσο κι αν ο 23χρονος άσος εκδηλώνει τη θέλησή του να γυρίσει, τα δεδομένα της υπόθεσης φαίνεται να είναι κάπως μπερδεμένα.

Ο Σιώπης βρέθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, ωστόσο όταν τέθηκε θέμα παραμονής του στην ομάδα σε ρόλο "ρεζέρβας", ο ίδιος επέλεξε να φύγει και να επιστρέχει με δανεισμό στον Πανιώνιο ώστε να είναι βασικός.

Συνεπώς, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι φέτος θα αλλάξει γνώμη και θα ενταχθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών, δίχως τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι θα έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Παράλληλα, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αρκετά θα εξαρτηθούν και από την αποθεραπεία του Έλληνα χαφ, ο οποίος πρέπει να κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς, κάτι που μάλλον θα συμβεί στο τέλος της φετινής σεζόν.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.