Ads Top

Ο Λάζαρος είδε το οφσάιντ!


Όλες οι ιστορίες, ξεκινούν από κάπου. Και αυτή των Χριστοδουλόπουλου και Λαμπρόπουλου, αποδεικνύονται καθοριστικές για την έκβαση του τίτλου.


Η παρεμβατικότητα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην καθημερινότητα της ΑΕΚ, δεν στερεύει στις ομολογουμένως εξαιρετικές εφετινές αγωνιστικές επιδόσεις του. Ενδεχομένως να αναγνωριστεί ως ο άνθρωπος που έδωσε στην ΑΕΚ το πρωτάθλημα μετά 24 χρόνια, χάρη στην ευστροφία του. Βοήθησε βέβαια και ο Λαμπρόπουλος!

Στη φάση του 89 λεπτού, ο Λάζαρος βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο του πέναλτι. Έχει αντιληφθεί, κοιτώντας στο πιάτο την εστία του ΠΑΟΚ, ότι ο Μαουρίτσιο εκκινεί την προσπάθειά του από θέση οφσάιντ. Όταν άπαντες παγώνουν, ο Χριστοδουλόπουλος γυρνάει προς το μέρος του Κομίνη και φωνάζει: «Είναι καθαρό οφσάιντ. Μας στερήσατε πέρυσι το κύπελλο με ένα οφσάιντ, όχι και το πρωτάθλημα».

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος έχει καταλάβει τι έχει συμβεί στη φάση, «στροφάρει» εξίσου γρήγορα και φεύγει σφαίρα προς τον βοηθό Ποντίκη, ο οποίος επίσης έχει δει τη φάση και ξέρει καλά ότι ο Βραζιλιάνος είναι σε θέση οφσάιντ. Απλά διστάζει γιατί φοβάται... Δεν τρέχει προς τη σέντρα, ούτε όμως έχεις σηκώσει το σημαιάκι. Δεν ξέρει τι ακριβώς να κάνει...

Ο Κομίνης, προφανώς ενθυμούμενος το πέτσινο γκολ του Ενρίκε με το οποίο ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο Βόλο, τρέχει προς το μέρος του βοηθού. Εκείνος του λέει το αυτονόητο και αληθές: Ο Μαουρίτσιο ήταν εμφανώς εκτεθειμένος. Ο Κομίνης ακυρώνει το γκολ και το λέει στους παίκτες που ήταν γύρω του. Ο Μπάρκας πανηγυρίζει για την εξέλιξη...

Ακολουθεί η μπούκα του Σαββίδη και οι εικόνες με το όπλο ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη. Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να επικαλεστεί οτιδήποτε που να ακυρώνει αυτό το δεδομένο, όπως έκανε με το ρολό της ταμειακής και αν αυτό χτύπησε λίγο, πολύ ή καθόλου τον Γκαρσία. Πολύ αργότερα, ο Κομίνης θα κατακυρώσει το γκολ, όμως προφανώς είναι πλέον αργά γιατί ο ίδιος ανέφερε ως λόγο της διακοπής τη βίαιη εισβολή του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ. Ο Λάζαρος είχε σώσει την παρτίδα!

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.