Ads Top

Το μεγάλος λάθος του Γκαρσία, ο Μιραλάς που δεν τη βάζει και ο στόπερ που δεν προλάβαινε!


Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ισοφαρίστηκε στο 87’ (1-1) με ανύπαρκτο πέναλτι. 


Μεγάλο λάθος από τον διαιτητή Ευαγγέλου καθώς η ανατροπή του Ινσούα από τον Ένγκελς ήταν εκτός περιοχής

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αλλά δέχθηκε την ισοφάριση τρία λεπτά πριν από το τέλος του ματς, καθώς ο Ευαγγέλου έκανε λάθος δίνοντας πέναλτι σε ανατροπή εκτός περιοχής. Οι ερυθρόλευκοι είχαν πάντως ευκαιρίες, ειδικά στα τελευταία λεπτά, για να πετύχουν και δεύτερο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Προτό: Ο Βέλγος τερματοφύλακας ήταν θεατής στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός αμυντικός των ερυθρόλευκων αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και δεν βοήθησε την ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Μποτία: Δεν έκανε καλό παιχνίδι ο στόπερ των πειραιωτών και σε δυο περιπτώσεις στο δεύτερο μέρος έχασε τον προσωπικό του αντίπαλο.

Ένγκελς: Ο Βέλγος έκανε το τάκλιν στον Ινσούα, με μαρκάρισμα πάντως να είναι εκτός περιοχής. Λάθος του Ευαγγέλου που έδωσε πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισαν οι πράσινοι.

Χατζισαφί: Είχε καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι του. Προσπάθησε με ανεβάσματα να βοηθήσει την ομάδα του.

Ρομαό: Ήταν παιχνίδι που ο Τογκολέζος δεν είχε πολύ δουλειά ανασταλτικά και σίγουρα ο Γκαρθία θα περίμενε περισσότερα από τον Αφρικανό στο δημιουργικό κομμάτι.

Ταχτσίδης: Ο διεθνής μέσος των ερυθρόλευκων προσπάθησε, αλλά δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Είχε διάθεση για να πάρει πάνω του το δημιουργικό κομμάτι αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά.

Οτζίτζα: Ο Ολυμπιακός περίμενε πολλά από τον Βέλγο μέσο αλλά ο Οτζίτζα κινήθηκε σε ρηχά νερά. Κακό παιχνίδι από τον έμπειρο μέσο των πρωταθλητών.

Μιραλάς: Ο διεθνής εξτρέμ των πειραιωτών είχε διάθεση, πήρε πρωτοβουλίες παίζοντας από αριστερά και ήταν μέσα σε δύο μεγάλες φάσεις για τους πρωταθλητές. Δεν κατάφερε όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Πάρντο: Ο Κολομβιανός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός για την άμυνα των πράσινων.

Ανσαριφάρντ: Ο Ιρανός στράικερ δεν μπήκε στο κλίμα του ματς και δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Φορτούνης: Πέρασε στο ματς σαν αλλαγή και ήταν αυτός που ευστόχησε στο πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός. Ο διεθνής μέσος ήταν άλλωστε ο παίκτης που έβγαλε την πολύ καλή πάσα στον Ανσαριφάρντ, στην φάση του πέναλτι των πειραιωτών.

Τζούρτζεβιτς: Είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά τις σπατάλησε. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε άστοχες επιλογές όταν βρέθηκε απέναντι στον Βλαχοδήμο.

Μάριν: Έπαιξε για λίγα λεπτά στο φινάλε και δεν μπορεί να κριθεί.

Όσκαρ Γκαρθία: Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός ματς τον Μάριν κι αυτό είναι ένα θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Έβαλε τον Γερμανό στο 88’, μετά την ισοφάριση του Παναθηναϊκού, όταν όλα είχαν γίνει πολύ δύσκολα για τους ερυθρόλευκους.

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.