Ads Top

Εξέλιξη για την επόμενη μέρα στο Λιμάνι, μια ανάσα από διαζύγιο-βόμβα - Σενάριο για τρελή «τράμπα»



Η φετινή χρονιά δεν «κύλησε» με τον ιδανικό τρόπο για τον Ολυμπιακό. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Ερυθρόλευκοι δεν θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ενώ πέραν των μέτριων αποτελεσμάτων, στους φιλάθλους δεν άρεσε ούτε η συνολική εικόνα της ομάδας στα περισσότερα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Στο «μάτι του κυκλώνα» έχει βρεθεί ο προπονητής των Πειραιωτών, Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος δέχεται έντονη κριτική και βάσει των τελευταίων πληροφοριών, οι πιθανότητες να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού έχουν μειωθεί σημαντικά.

Μάλιστα, κυριαρχεί η φημολογία ότι ο κόουτς των Ερυθρολεύκων θα γυρίσει πίσω στην Ισπανία. Το όνομα του Όσκαρ Γκαρσία, άλλωστε, συνδέθηκε πρόσφατα με δύο ομάδες της La Liga.

Ο λόγος αρχικά για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία απέλυσε τον προπονητή της και προσέλαβε υπηρεσιακό τεχνικό. Ωστόσο, η περίπτωση του Όσκαρ Γκαρσία εξετάστηκε και οι Βάσκοι δεν αποκλείεται να επανέλθουν το καλοκαίρι. Παράλληλα, γράφεται ότι η Εσπανιόλ έχει επίσης στα «ραντάρ» της τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, οι πληροφορίες του sportdog.gr, τα παραπάνω σενάρια μόνο τυχαία δεν είναι. Κι αυτό γιατί ο Όσκαρ Γκαρσία, όπως αναφέραμε νωρίτερα, δεν έχει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στο Λιμάνι και θεωρεί το ισπανικό πρωτάθλημα ως μία πολύ καλή προοπτική για τη συνέχεια της καριέρας του. Αξίζει να σημειωθεί δε, ότι ο Όσκαρ Γκαρσία δεν έχει εργαστεί ποτέ σε πάγκο ισπανικής ομάδας ως πρώτος προπονητής.

Τέλος, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον Κίκε Φλόρες στον Ολυμπιακό. Γράφτηκε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο «τράμπας» μεταξύ του Γκαρσία και του τεχνικού της Εσπανιόλ, όμως οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν «διαγράψει» τον Κίκε Φλόρες από παλαιότερα, όταν είχε απορρίψει πρότασή τους...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.