Ads Top

Ποιος Μιραλάς; Αυτός είναι το «μπαμ» του Μαρινάκη - «Κανόνι» από τη Γαλλία και «νέος Τρεζεγκέ»!


Υπάρχει τελικά θέμα μεταξύ Ολυμπιακού και Ζαν Φιλίπ Ματετά; Το βέβαιο είναι ότι μόλις λίγες ώρες μετά την αναχώρηση του Φρανσουά Μοντέστο από τη Γαλλία για την επιστροφή του στην Ελλάδα, οι συμπατριώτες του αρχισκάουτ των Πειραιωτών αποκαλύπτουν πως ο 21χρονος επιθετικός της Χάβρης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του.


Μάλιστα, όπως προκύπτει, ρόλο-κλειδί στις όποιες εξελίξεις μπορεί να ακολουθήσουν φαίνεται πως θα διαδραματίσει ο μάνατζερ του παίκτη, Ναμπίλ Σαλί, με τον οποίο είχε έρθει πρόσφατα σε επαφή ο Ολυμπιακός για την περίπτωση του Ζονατάν Μπαμπά της... Σεντ Ετιέν.

Όπως σημειώνουν στη Γαλλία, σε αρκετά δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του Φρανσουά Μοντέστο είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό για το «κανόνι» της Χάβρης, που κάνει φέτος «θραύση» στη β' κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου (έχοντας 11 γκολ σε 23 ματς πρωταθλήματος ως βασικός).

Πρόκειται για παίκτη με εξαιρετικό βιογραφικό για την ηλικία του, ενώ τα δικαιώματά του ανήκουν έως το 2021 στη Λιόν, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε πέρυσι σε δύο ματς πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο πρόεδρος των «Γκον», Ζαν-Μισέλ Ολάς, έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών του για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ζαν Φιλίπ Ματετά, μια και έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για τον αποκαλούμενο στη Γαλλία ως «νέο Τρεζεγκέ».

Ήδη την... πόρτα της Λιόν φαίνεται να έχει χτυπήσει η Σεντ Ετιέν, ωστόσο δύσκολα η άλλοτε κραταιά πρωταθλήτρια θα πωλούσε παίκτη σε ανταγωνίστριά της ομάδα και γι' αυτό στην πρώτη κρούση που λέγεται πως έγινε, ζήτησε τον... ουρανό με τ' άστρα.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη υπόθεση, όμως στη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός την παρακολουθεί από κοντά έχοντας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και σημειώνουν ότι είναι όλα ανοιχτά για το μέλλον του νεαρού επιθετικού.


sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.