Ads Top

Έρχεται «καμπάνα» που θα κάνει πάταγο στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ποιος τη ρίχνει, φοβερές εξελίξεις…


Ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς, για πρώτη φορά στην Ελλάδα...


Την ώρα που αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τη γεγονότα της Τούμπας, καθώς η παρουσία της FIFA στην Αθήνα μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι αναμένεται να ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς βαριά «καμπάνα» που θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο.

Όπως προκύπτει από καλά πληροφορημένες «πηγές», που βρίσκονται κοντά στην κυβέρνηση, άπαντες είναι αποφασισμένοι αυτή τη φορά να πατάξουν τα φαινόμενα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βάζοντας βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Γι’ αυτό υπάρχει η αίσθηση πως η τιμωρία που θα γίνει γνωστή, με αφορμή τα όσα έγιναν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, θα είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα, προκειμένου να «ταρακουνηθούν» οι πάντες και να ληφθούν από όλους τα απαραίτητα μέτρα για να μη επαναληφθούν ανάλογα γεγονότα.

Μάλιστα, η «καμπάνα» που λέγεται ότι έρχεται θα είναι με τις «ευλογίες» - προσταγές των διεθνών φορέων, καθώς υπάρχει η βούληση από το εξωτερικό να σταματήσουν μια για πάντα τα φαινόμενα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εν αναμονή, λοιπόν, της τιμωρίας που φημολογείται ότι θα προκαλέσει πάταγο…  

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.