Ads Top

Κάνιας: Μας επηρέασε η εικόνα του όπλου! (AUDIO)


Συγκλονιστική ομολογία του παίκτη του ΠΑΟΚ.


Ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ σοκαρίστηκαν από το ντου του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο!

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Κάνιας στην Ισπανία. Συγκεκριμένα ο χαφ του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στο πρόγραμμα "El Larguero" του "Cadena Ser" παραδέχθηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του σοκαρίστηκαν όταν είδαν τον Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει στο γήπεδο, λέγοντας:

«Εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν επεισόδια, αλλά τελευταία είναι αρκετά σοβαρά. Είναι πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν επιτρεπτά, δεν είναι καλά για το ποδόσφαιρο.

Ήταν κάτι που συνέβη πολύ γρήγορα. Πρώτα ο διαιτητής μέτρησε το γκολ και ύστερα με πέντε λεπτά να απομένουν ο επόπτης δεν το μέτρησε. Σε αυτό το χρονικό σημείο, υπήρχε μεγάλη σύγχυση.

Οι δύο πάγκοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κι όταν είδαμε τον πρόεδρο να κατεβαίνει, να μας λέει να μπούμε στα αποδυτήρια και να μην παίξουμε άλλο, μείναμε σε κατάσταση σοκ.

Έπειτα, όταν βλέπεις την εικόνα να φέρει ένα όπλο, μας επηρέασε απόλυτα γιατί δεν το περιμέναμε αυτό. Ακόμη, υπάρχουν παίκτες της ομάδας μας που του είπαν να φύγει γιατί θα ήταν επιβλαβές για την ομάδας μας», υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια είπε:

Για τη διακοπή: «Δεν το περίμενα, αλλά από μία πλευρά το καταλαβαίνω γιατί είναι καταστάσεις που δεν μπορούν να επιτραπούν στο ποδόσφαιρο. Έλαβαν αυτό το μέτρο επειδή δεν μπορούν να συμβαίνουν (αυτές οι καταστάσεις) και αυτή τη στιγμή μας βλάπτει σε υπερβολικό επίπεδο. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός φθάνουν σε κάποια όρια μη επιτρεπτά».

Το κορυφαίο της ιστορίας είναι πως ο ΠΑΟΚ διέψευσε πως ο Κάνιας έκανε τις παραπάνω δηλώσεις. Έλα όμως που υπάρχει και το ηχητικό ντοκουμέντο με τις δηλώσεις του παίκτη τους:




*aek365.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.