Ads Top

Χτυπάνε οι καμπάνες για βασικό του Ολυμπιακού - Οι γκέλες στο ντέρμπι, ο Γκαρσία και τα 8 εκατ.


Παίζει με τη φλόγα και στο τέλος θα καεί...


Ο Ολυμπιακός, παρότι έπαιξε απέναντι στον Παναθηναϊκός των δεκάδων προβλημάτων και με παίκτη παραπάνω για περίπου μισή ώρα, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και ουσιαστικά αποχαιρέτισε τον τίτλο, αφού μοιάζει αδύνατον να κυνηγήσει την ΑΕΚ.

Οι Πειραιώτες για ακόμα ένα ντέρμπι είχαν μέτρια απόδοση και δεν είναι τυχαίο, πως ο μόνος που ξεχώρισε (και αυτός για ένα τέταρτο) ήταν ο Φορτούνης που μπήκε αλλαγή. Ο Ολυμπιακός ήταν κακός δημιουργικά, δημιούργησε λίγες καλές ευκαιρίες, τις οποίες και δεν τελείωσε σωστά, ενώ αμυντικά ήταν ξανά προβληματικός, αφού δέχθηκε τρομερή πίεση από τους 10 Πράσινους!

Και μπορεί ο Μποτία να ήταν ξανά ο χειρότερος αμυντικός της βραδιάς, αφού σε πολλές φάσεις έχασε τον προσωπικό του αντίπαλο, ωστόσο ούτε ο Ένγκελς τα πήγε καλύτερα. Ο Βέλγος στόπερ, που χρεώθηκε (λανθασμένα αφού ήταν εκτός περιοχής) το πέναλτι στον Ινσούα, βοήθησε ελάχιστα και σε πολλές φάσεις τα άκουσε από τον Προτό!

Σίγουρα, λοιπόν, και η σημερινή του εμφάνιση, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Όσκαρ Γκαρσία τον είχε στην… μπούκα για εξωαγωνιστικούς λόγους (διαβάστε τι είχε συμβεί ΕΔΩ), θα μετρήσει στην κρίση που θα γίνει από την ερυθρόλευκη διοίκηση για το ρόστερ το καλοκαίρι.

Ήδη, μάλιστα, στο Λιμάνι ετοιμάζουν τα πλάνα τους, ενώ όπως σας έχουμε μεταφέρει επανειλημμένως στο sportdog.gr,  όλοι κρίνονται, μεταξύ αυτών και οι ποδοσφαιριστές και ειδικά αυτοί που αποκτήθηκαν πέρυσι έναντι σημαντικών ποσών και δεν έχουν αποδώσει ακόμα.

Στη σχετική λίστα είναι και ο Ένγκελς, για τον οποίο πρόσφατα ρεπορτάζ της εφημερίδας «Γαύρος» έγραφε για το πόσο κόστισε (κατά πληροφορίες 8 εκατ. ευρώ), για το γεγονός ότι είναι… άφαντος και ότι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος είτε να μπει στο κλίμα της ομάδας είτε να ρίξει το συμβόλαιό του.

Το… ψαλίδι, πάντως, στον νεαρό αμυντικό, ακόμα και αν το προσπαθήσει ο Ολυμπιακός, δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς πριν από λίγους μήνες ήρθε στο Λιμάνι και πολύ δύσκολα θα δεχθεί να μπει σε νέες συζητήσεις. Αυτό, ωστόσο, που κρατάμε και τονίζουμε για ακόμα μία φορά είναι ότι όλοι κρίνονται μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.